Hota incorporabila insula Bosch DIB091E51 pret si specificatii tehnice

      Specialistii germani de la Bosch au implementat cele mai noi tehnologii dand posibilitatea de a ne redecora bucataria cu o opera de arta moderna, astfel ca hota incorporabila insula Bosch DIB091E51 este alegerea perfecta totul la un pret foarte bun. Acest tip de hotă este complet degajat, lipsind peretele sau alte elemente de mobilier care au rolul pasiv de a restrânge libertatea de mişcare a curenţilor de aer şi deci de a ajuta captarea acestuia. Poate fi montată numai în bucătării mari cu aparatul de gătit aflat în insula centrală. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de Bosch pentru piata europeana. Aparatul Bosch DIB091E51 despre care vorbim astazi este o hota electrica de tavan ce este suspendata liber de tavanul bucatariei, avand dimensiunile pentru montaj cu evacuare afara de (IxLxA) cm: 74,4/92,4 x 90 x 60 si dimensiunile pentru montaj cu recirculare inauntru de (IxLxA) cm: 74,4/104,4 x 90 x 60 cu greutate de 29 Kg. 

     Hota are un design modern, de culoare inox, iar materialul din care este construit este inox. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu actionare cu taste Push-Button pozitionat frontal, cu control electronic, indeplinesc functiile de: setare putere ventilare si comutator de iluminare. 

     Această interfaţă cu butoane moderne, si display LCD cu afisaj digital cu 7 segmente de tip touch Control, cu indicator de saturare pentru filtru de grasime si carbune, oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii.
     Constructiv hota are un aspect robust, cu rama interioara de consolidare pentru o forma cat mai rigida. Iluminarea exterioara a hotei este de tip LED 4 x 3 W cu reducerea intensitatii luminoase prin actionarea functiei Dimm Light, in functie de intensitatea lumini din incapere, cu clasa de eficienta iluminare A. Aparatul este dotat cu 3 filtre de grasime din aluminiu cu caseta multistrat si eficienta de retinere de clasa C. Aceste filtre reţin particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Aceste filtre metalice se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestor filtre este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori pot fi introduse în maşina de spălat vase. În ambele cazuri vom fi atenţi să nu le îndoim. Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 150 mm si de 120 mm atasat, cu posibilitati variate de montaj pentru camin (horn), conform cu normativul EU Nr. 65/2014. În timpul funcţionării hotei cu evacuare afara, este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de evacuare prin recirculare in interior, acest model are in dotare in plus si un kit de recirculare DSZ4545 si filtru din carbune activ DSZ4551, sau kit de recirculare Air Clean, doar la comanda prin reteaua de service Bosch Romania, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Dimensiuni pentru montaj cu recirculare cu modul Clean Air atasat ca accesoriu opțional sunt de (ÎxLxA) cm: 81,2/104,4 x 90 x 60. Corpul hotei este prevăzută pe exterior cu o suprafaţă din inox perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară.

     Din punct de vedere energetic aparatul Bosch  se remarca prin consumul energetic mic de 37 kWh/an facand parte din clasa de consum A+. Acest lucru i se datoreaza motorului inverter Eco Silence Drive tip BLDC fara perii, cu puterea de 272 W si turbina cu 2 circuite de aer din dotare, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest tip de motor utilizeaza un magnet puternic din neodymium. In timpul functionarii la sarcina partiala (30-45 Hz), eficienta motorului hotei creste considerabil in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de la min 46 dB la maxim 60 dB, putand fi folosita fara probleme chiar si pe timp de noapte. La acest model racordat la un sistem de tubulatură cu evacuare afara, 50 % din zgomot este direcționat în exterior. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte de ventilar + 2 trepte intensiv cu resetare automată la o treaptă inferioară după 6 min si functie de operare cu oprire automata dupa 10 min, este de la minim 300 la maxim 1000 mc/h. Aceasta  functie intensiva se dovedeste a fi foarte utila atunci cand dorim sa aerisim foarte repede incaperea. Aceasta functie va oferi un plus de energie ce va mari puterea de ventilare aerisind mult mai repede incaperea. Distanta minima recomandata pentru montaj fata de o plita electrica este de 55 cm si fata de o plita cu functionare pe gaz metan este de 65 cm. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 35 –  36 mp.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Image result for Hota incorporabila insula Bosch DIB091E51

DIB091E51

DIB091E51

DIB091E51

 

Lasă un comentariu