Scaun de birou Kring Kos design unic si comod

        Atunci cand duci o munca de birou statornica este foarte important sa adopti o pozitie corecta la masa de lucru iar in acest sens alegerea unui scaun confortabil de birou este o prioritate. Scaunul de birou KRING KOS este un scaun confortabil, cu spatar generos, recomandat in general pentru spatiile office persoanelor ce indeplinesc functii administrative. L-am comandat saptamana trecuta si pot spune ca a fost cea mai buna alegere.

Scaun de birou Kring Kos, Piele ecologica, Negru

       Daca vechiul scaun avea mai multe elemente din plastic si aparent era mult mai tare, pot spune ca modelul acesta ofera mai mult confort prin faptul ca este mai moale, atat sezutul cat si spatarul fiind prevazute cu burete tapitate cu piele ecologica de buna calitate.

       Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. 

       Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 4 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 15 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 90 Kg.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Kos este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Scaun de birou Kring Kos, Piele ecologica, Negru

 

Lasă un comentariu