Aspirator cu filtrare prin apa Karcher DS 5.800 pret si specificatii tehnice

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul fara sac cu filtrare prin apa Karcher DS 5.800. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare galben/negru. Karcher este un aparat de uz casnic ce ofera usurinta in utilizare si o putere mare de aspirare. Motorul puternic de 900 W Eco Power care regleaza puterea de aspirare in functie de dimensiunile particulelor intalnite, ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 750 W. Karcher este un aspirator cu functia de a aspira particule solide avand o capacitate de colectare mare a prafului intr-un recipient de pana la 2 litri. Toate particulele de praf mai mari de 0.3 microni sunt retinute in apa, iar aerul eliberat este mai curat decat aerul din incapere.  

      Panoul de comanda cu actionare cu actionare la picior este dotat cu un buton de pornire oprire de tip On/Off.

     Karcher este dotat si cu un cap de aspirare 2 in 1 pentru suprafeţe dure si mochete ce asigura curăţarea optima a tuturor suprafeţelor dure, în special a parchetului şi a gresiei. Aparatul este dotat si cu un sistem inovator de filtrare prin apa, utilizat de catre aspiratorul Karcher. Prin acest sistem praful este colectat in apa aflata in rezervorul special atasat aparatului. In acest fel, aerul evacuat de catre aspirator este mult mai curat decat in cazul filtrarii uscate, cu sac sau fara sac. Aceasta solutie ingenioasa contribuie la sanatatea intregii familii. Golirea si curatarea recipientului de 2 litri cu apa murdara rezultata in urma aspirarii va fi mult mai usor de realizat datorita recipientului pentru apa detasabil al aparatului.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator cu filtrare prin apa Karcher DS 5.800, 2 l, Tub telescopic, 900 W, HEPA 12, Galben/Negru

Lasă un comentariu