Aspirator fara sac Heinner HVC-1500RD pret si specificatii tehnice

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul fara sac Heinner HVC-1500RD. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare rosu. Cu un aspirator fara sac, putem sa nu mai cautam tipul potrivit de saci în magazine sau online, evitand totodata sa cheltuim bani pe acestia. În fond, aspiratorul ar trebui sa curete numai podelele, nu si portofelul. Datorita tehnologiei Sistemului Cyclon (fara sac) de la Hainner, ce ofera usurinta in utilizare si o putere mare de aspirare, acest model fara sac colecteaza praful in interiorul unui recipient, fara a pierde din puterea de aspirare in timpul procesului de curatare. Motorul puternic de 1500 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 300 W. Heinner este un aspirator fara sac avand o capacitate de colectare a prafului de pana la 2 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa golim recipientul de colectare praf.

      Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off un buton pentru reglajul electronic al puteri motorului si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat.

Aspirator fara sac Heinner HVC-1500RD, Tub telescopic metalic, 1500 W, Rosu    Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 4,5 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de aspirare de 8 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Heinner. 

     Heinner este dotat si cu un cap de aspirare pentru suprafeţe dure ce asigura curăţarea optima a tuturor suprafeţelor dure, în special a parchetului şi a gresiei. 1) Perii moi ai periei protejează podeaua împotriva zgarieturilor. 2) Dispunerea perilor moi asigura colectarea optima a prafului de pe toate suprafeţele dure. 3) Capul de aspirare este uşor şi este echipat cu roţi pentru a putea fi manevrat uşor pe toate podelele. Aparatul este dotat si cu filtrul HEPA ce capteaza si cele mai fine fire de praf înainte ca aerul sa fie evacuat. Acest tip de filtru capteaza o cantitate mult mai mare de particule de praf, pe care un aspirator obisnuit le-ar recircula in mediul ambiant al casei. Aceasta solutie ingenioasa contribuie la sanatatea intregii familii. Clasa emisiilor de praf ale modelului Heinner se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadranduse in clasa F. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa E in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 82 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv: perie mica, accesoriu pentru spatii inguste, perie standard si telescop metalic. Cu peria din dotarea aspiratorului Heinner, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Heinner cu eficienta energetica este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Heinner este foarte buna, avand clasa F cu un consum anual de energie de 52 kWh/an.  Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 30,3 x 26,2 x 40 si o greutate de 4,1 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 3 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator fara sac Heinner HVC-1500RD, Tub telescopic metalic, 1500 W, Rosu

Aspirator fara sac Heinner HVC-1500RD, Tub telescopic metalic, 1500 W, Rosu

Lasă un comentariu