Aspirator cu sac Gorenje VCEE21PRBK pret si specificatii tehnice

     Curatenia este esentiala la casa fiecaruia dintre noi si de aceea daca iti doresti un aspirator de calitate cu o putere de aspirare destul de buna disponibil la un pret accesibil iti recomand modelul cu sac din hartie Gorenje VCEE21PRBK. Aparatul are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de buna calitate de culoare rosu. Aspiratorul este echipat cu un motor performant si avansat tehnologic – High Performance, care are o eficienta remarcabila de operare, fluxul de aer fiind puternic prin tubul de aspirare, aparatul avand un consum redus de energie si functionare silentioasa. Acest model este eficient din punct de vedere energetic avand o putere maxima de aspirare si dand cele mai bune rezultate. Pornirea motorului se face cu tehnologia Soft Start care este mai eficienta din punct de vedere energetic si mareste durata de utilizare a aspiratorului. Ca rezultat al cuplului redus in timpul pornirii motorului, sarcina este transmisa tuturor pieselor in miscare ale motorului, treptat, care, la randul lor, solicita mai putin motorul si astfel reduce consumul de energie. Motorul puternic de 1400 W ofera o putere de aspirare de care avem nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de pe orice tip de suprafata. Puterea de absortie praf al aparatului este de 245 W. Gorenje VCEE21PRBK este un aspirator cu sac avand o capacitate de colectare murdarie de pana la 3 litri. Atunci cand puterea de aspirare incepe sa scada este recomandat sa cureti sacul sau sa il inlocuiesti cu altul nou.

      Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off, un potentiometru cu functia de variator de putere motor de la minim 1001 la maxim 1500 W/h si un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Corpul aspiratorului este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 4.5 Kg si poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de actiune de 14 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Gorenje VCEE21PRBK.

      Aparatul este dotat si cu filtru Hepa ce va asigura o protectie de pana la 90,95% de retinere a particulelor praf ce ar putea fi emise inapoi in mediul ambiant al camerei, inclusiv polen și excremente de capușa, un detaliu esențial pentru cei ce sufera de astm sau alergii. Tot aerul absorbit de aspirator este impins prin filtrul HEPA, unde praful și particulele de murdarie sunt reținute de fibrele filtrului și pastrate acolo. Aspiratorul are un sistem de parcare special, Smart Parking, pentru a susține peria sau tubul de absorbție dupa curațenie sau in pauze de lucru. Se introduceți tubul de aspiratie in dispozitiv, unde va aștepta in siguranța pana la urmatoarea folosire. Daca punga de colectare praf este plina, se va aprinde un semnal luminos de avertizare. Astfel, vom stii mereu cand este momentul sa curatam aparatul. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 81 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci canf facem curatenie noaptea sau dimineata devreme. Mai mult decat atat, Gorenje are role reglabile din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv perie standard, accesoriu pentru spatii inguste, perie mica, perie tapiserie si telescop metalic. Cu peria din dotarea aspiratorului Gorenje, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Aspiratorul Gorenje cu eficienta energetica E este conceput sa ofere randament maxim cu un consum de energie optimizat. Eficienta energetica oferita de Gorenje este foarte buna, avand clasa E cu un consum anual de energie de 52 kWh/an. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (L x I x A) cm) 40 x 28 x 24 si o greutate de 4,5 Kg.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aspirator cu sac Gorenje VCEE21PRBK, 1400 W, 3 l, Filtru HEPA, Rosu

 

Lasă un comentariu