Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 W pret si informatii tehnice

       Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 W este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea alb ce iti confera senzatia de nou si elegant potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are sistemul de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului. Combina frigorifica Whirlpool cu dezgheţare automată frigider, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării.

     Whirlpool BLF 8121 W avand tehnologia al 6-lea simt controlul fresh extinde in mod semnificativ durata de conservare a produselor alimentare prin menținerea unei temperaturii optime și o umiditate de 70-85%, in frigider. Acest lucru asigură prospețimea produselor de până la 4 ori mai mare (verificand prospețimea alimentelor făcută după 3 zile de depozitare in frigider, ținând seama de modificarile produselor de culoare, pH si pierderea in greutate). Procesorul bazat pe datele furnizate de senzorul aparatului controlează funcționarea compresorului.

      Whirlpool este o combina frigorifica practica dotata cu tehnologii de varf perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire clasica cu ventilare are un volum net generos pe frigider de 228 l precum și un compartiment special pentru fructe, legume, pește,  preparate proaspete etc.
     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 3 din 4 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului Whirlpool se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului cu maner orizontal integrat cu deschidere spre dreapta este echipata cu suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul si al doilea raft specializat pentru depozitarea de oua branzeturi si condimente. Al treilea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu sau alte recipiente cu inaltime peste medie. 
      Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Whirlpool are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare automata. Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe balamale glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Capacitatea maxima net de 339 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 228 litri si congelator cu un spatiu total de 111 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de produse de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Puterea de congelare a aparatului este de 5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.
     Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C regim de iarna până la +43°C regim de vara. 
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43
     Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria. Whirlpool avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 24 ore fara ca alimentele sa se degradeze.

      Pe partea de functii si tehnologie Whirlpool detine: Functia Super Cooling, unde alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, Whirlpool previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 6 ore. Semnal de avertizare defectiune. Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum nominal de 847 W/24h. Consumul anual de energie este de 309 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza compresorului si clasei de izolare termica. Acest model este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 38 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 188,5 x 59,5 x 65,5 si o greutate de 63 Kg.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:  Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 W, 339 l, Clasa A+

Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 W, 339 l, Clasa A+

Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 W, 339 l, Clasa A+

Lasă un comentariu