Combina frigorifica Hotpoint EBI 18220 F pret si informatii tehnice

      Combina frigorifica Hotpoint EBI 18220 F este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica, de uz casnic cu 2 uși, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul de top ultra-încăpător și super-luxos, ofera un display LCD in interior, usor de folosit, ce contribuie pozitiv la aspectul bucatariei iesind in evidenta si prin culoarea gri si materialul inox antiamprenta de foarte buna calitate. Panoul de comanda digital este prevazut cu un ecran LCD cu control electronic si afisaj digital al temperaturi, avand butoane cu actionare touch – control ce controleaza toate functiile aparatului. Elemente de comanda contin: Afisare temp. in congelator, Afisare temp. in frigider, Comutare in regim eco/de vacanta, Functie de super-congelare, Functie de super-racire, Indicator avertizare pt. sectiune congelator, Semnal avertizare usa deschisa. Are doua usi reversibile cu maner integrat orizontal cu deschidere spre dreapta. Interiorul aparatului este placat cu o suprafata speciala cu ioni de argint care previne formarea de mucegai si bacterii. De acum, cu tehnologia Hygiene Control, cel mai bun loc pentru a pastra si proteja cumparaturile va fi frigiderul. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia No Frost de dezghetare automata a frigiderului si a congelatorului unde umiditatea este colectata de vaporizatorul central cu aripioare. Vaporizatorul impiedica formarea ghetii in interior pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Combina frigorifica Hotpoint cu dezgheţare automată No Frost, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării.

     Hotpoint EBI 18220 F cu un singur compresor si 2 circuite de racire este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Tehnologia Twin Tech Frost Free de la Hotpoint cu Multi Flow garanteaza un nivel optim de umiditate in frigider. Alimentele isi pastreaza gustul si textura pentru mai mult timp datorita sistemelor independente de racire a aerului din frigider si din congelatorul fara gheata. In plus, cu acest sistem se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare.

     Acest model cu tehnologie de racire No Frost dinamica prin ventilare, cu aer rece, are un volum net generos pe frigider de 210 l precum și 2 compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Comutatoarele de contact ale usii opresc ventilatorul la deschiderea acesteia. Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul Food Care Zone etans cu 2 sertare pe sine, de depozitare al legumelor si fructelor, avand comenzi de temperatură independente și precise, și o gamă largă de temperaturi pentru menținerea unei zone de prospețime biologică. Temperatura in compartimentul frigider este de +5°C. Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe balamale glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Usa frigiderului este echipata cu 3 suporturi fixe mari cu raft pentru vinuri sau in functie de preferintele noastre. Aparatul are iluminare Eco Led premium albastru pe plafon cu iluminare uniformă a întregului compartiment al frigiderului si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Hotpoint are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta. Capacitatea maxima net de 283 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 210 litri si congelator cu un spatiu total de 73 litri.

     Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Temperatura in compartiment ul congelator este de -18°C. Combina este echipata si cu funcția de producere de gheață avand o tavita pentru gheață ce produce cuburi de gheață conform preferințelor noastre. Atunci când compartimentul congelatorului atinge sau este sub -12°C aparatul pentru gheață va începe să producă gheață.
      Puterea de congelare a aparatului este de 4 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Hotpoint avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 13 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-N-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de varaEste un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

      Pe partea de functii si tehnologie Hotpoint EBI 18220 F detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -25°C in functie de incarcarea congelatorului si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 24 ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Hotpoint avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Aparatul are si functia Power Cooling ce asigura o racire rapida a noilor produse depozitate si mentine temperatura constanta in interiorul aparatului. Datorita procesorului cu care este dotat aparatul, nu este necesară reglarea de către utilizator a modului de lucru, frigiderul se reglează automat pentru a realiza efectul optim de refrigerare, în funcție de temperaturile interne ale acestuia și de temperatura ambiantă. Aparatul este dotat si cu sistemul Air Fresh Filter ce neutralizeaza in mod activ mirosurile din interiorul frigiderului si filtreaza bacteriile. Functia Vacanta poate fi activata astfel incat congelatorul sa functioneze cu un consum minim de energie. Totodata reprezinta o solutie ideala pentru perioadele vacantelor, in week-end sau pe durata noptii. Functia poate fi activata de la panoul de control, sau automat, in cazul in care aparatul nu este deschis intr-un interval de 6 ore consecutiv. Activarea acestei functii este semnalizata prin aprinderea LED-ului corespunzator de pe afisajul electronic. În timp ce congelatorul continuă să funcţioneze în regim normal, păstrând alimentele congelate pentru când vă întoarceţi, secţiunea goală a frigiderului este reglată la o temperatură de repaus care permite uşii să stea închisă (păstrând astfel interiorul curat), fără formare de mucegai sau mirosuri neplăcute. Simbolul Ecotech identifica aparatele care indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Acest model detinator al simbolului Ecotech are o eficienta energetica ridicata, niveluri mai scazute de consum si performanta excelenta.

     Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Hotpoint este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 282 kWh/an, si un consum zilnic de energie de 0,772 kWh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Hotpoin Ariston presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 5 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 44 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 187 x 60 x 60,5 si o greutate de 80 Kg. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

Combina frigorifica Hotpoint EBI 18220 F, 283 l, Clasa A+, Inox

Combina frigorifica Hotpoint EBI 18220 F, 283 l, Clasa A+, Inox

Combina frigorifica Hotpoint EBI 18220 F, 283 l, Clasa A+, Inox

Lasă un comentariu