Combina frigorifica Arctic ANK326B+ pret si specificatii tehnice

     Combina frigorifica Arctic ANK326B+ cu comenzi clasice se remarca inca de la prima vedere printr-un finisaj elegant dat de materialele de calitate din care aceasta este confectionata unde culoarea alb care predomina sugereaza clasa premium din care aceasta face parte. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului. Zona de refrigerare cu dezgheţare automată, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Arctic ANK326B+ este o combina frigorifica practica dotata cu tehnologii de varf perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire dinamica cu ventilator are un volum net generos pe frigider de 205 l precum și un compartiment special pentru fructe, legume, pește,  preparate proaspete etc.
     Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In  partea inferioara a frigiderului se afla compartimentul etans de depozitare al legumelor si fructelor Garden Fresh ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila cu maner integrat vertical este echipata cu suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul raft specializat pentru depozitarea borcanelor sau recipientelor de plastic de mici dimensiuni, al doilea raft specializat pentru depozitarea de oua, al treilea raft specializat pentru depozitare de recipiente din sticla cu inaltime medie si ultimul raft pentru depozitare de sticle cu inaltime peste medie. Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Arctic are la interiorul frigiderului un termostat reglabil, util si usor de actionat. 
     Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei  avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere cu clema de etansare. Puterea de congelare a aparatului este de 5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-ST de la +10°C până la +38°C. 
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43
     Arctic avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 18 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Aparatul este dotat cu un compresor silentios care genereaza un zgomot de 42 dB.  
     Pe partea de functii si tehnologie Arctic detine: Combina are in dotare un compartiment special in zona de congelare cu functia Super Congelare unde temperatura este mai scazuta, fiind posibila congelarea alimentelor proaspete mai rapid si separat de celelalte alimente. Aceasta functie estefolosita pentru congelarea rapida a alimentelor proaspete si, deci pastrarea in conditii mai bune a calitatilor lor originale. De indata ce alimentele sunt complet congelate, temperatura poate reveni la normal prin actionarea inca o data a butonului. Aparatul are in dotare si un filtru antibacterian care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si inmultirea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Din punct de vedere energetic Arctic se remarca prin consumul energetic mic de 267 kWh/an facand parte din clasa de consum A+. Volumul net total a acestei combine frigorifice este de 295 de litri din care 205 de litri ii revin frigiderului iar restul de 90 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 185,3 x 59,5 x 60 si o greutate de 61 Kg. In plus clientii Arctic beneficiaza zilnic de sustinerea si asistenta expertilor de la Arctic, in toate etapele achizitiei si utilizarii produsului. Mai mult experti Arctic iti vor raspunde prompt atat online, prin live chat pe site-ul www.arctic.ro, cat si la numarul de telefon *9010. 
Recomandare:

      Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici
 
      Zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online:  Vezi noul pret actualizat
     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
Combina frigorifica Arctic ANK326B+, 295 l, Clasa A+, H 185.3 cm, Alb
Combina frigorifica Arctic ANK326B+, 295 l, Clasa A+, H 185.3 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>