Combina frigorifica Arctic ANK305NFS+ pret si specificatii tehnice

     Arctic ANK305NFS+ cu comenzi clasice se remarca inca de la prima vedere printr-un finisaj elegant dat de materialele de calitate din care aceasta este confectionata unde culoarea silver care predomina sugereaza clasa premium din care aceasta face parte. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de racire Full No Frost automata atat a frigiderului cat si a congelatorului.
Combina frigorifica Arctic ANK305NFS+, 260 l, Clasa A+, Full No Frost, H 181.4 cm, Silver
     Arctic ANK305NFS+ este o combina frigorifica practica dotata cu tehnologii de varf perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Combina frigorifica Arctic cu dezgheţare automată No Frost, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilatie cu aer uscat are un volum net generos pe frigider de 190 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc.
     Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 2 din 3 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Usa frigiderului reversibila cu maner orizontal integrat este echipata cu 3 suporturi ajustabile ce permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, in functie de tipurile de alimente depozitate si de dimensiunile lor. Tu decizi cum iti organizezi frigiderul. In partea inferioara a combinei Arctic se afla compartimentul mare etans de tip Garden Fresh de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Tot in aceasta zona se afla si compartimentul specializat Fresh Max 0˚C ce asigura conditiile ideale pentru pastrarea alimentelor perisabile precum carnea, pestele proaspat sau lactatele. Solutia perfecta pentru cei care vor sa pastreze carnea cruda pentru cateva zile inainte de a o gati, fara a mai necesita congelarea. In plus, poti folosi acest compartiment pentru a decongela alimentele, aceasta fiind metoda optima de decongelare, recomandata de specialisti. Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Arctic are la interiorul frigiderului un termostat reglabil, util si usor de actionat.  
     Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Puterea de congelare a aparatului este de 4 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Decongelarea congelatorului se face manual. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. 
Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43
     Arctic avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Aparatul este dotat cu un compresor silentios care genereaza un zgomot de 43 dB.  
      Din punct de vedere energetic Arctic se remarca prin consumul energetic mic de 282 kWh/an facand parte din clasa de consum A+. Volumul total a acestei combine frigorifice este de 260 de litri din care 190 de litri ii revin frigiderului iar restul de 70 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 181.4 x 54 x 60 si o greutate de 57 Kg. In plus clientii Arctic beneficiaza zilnic de sustinerea si asistenta expertilor de la Arctic, in toate etapele achizitiei si utilizarii produsului. Mai mult experti Arctic iti vor raspunde prompt atat online, prin live chat pe site-ul www.arctic.ro, cat si la numarul de telefon *9010.
Recomandare:

      Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici
 
      Zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat
     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Combina frigorifica Arctic ANK305NFS+, 260 l, Clasa A+, Full No Frost, H 181.4 cm, Silver

 

Combina frigorifica No Frost ARCTIC ANK305NFS+, 260 l, A+, argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>