Aer conditionat INVERTER Westwood WCS-12F pret si specificatii tehnice

      Modelul Westwood WCS-12F este un aparat de aer conditionat foarte bun, datorita faptului ca ofera performante apreciabile la un pret atractiv. Aparatul are un design clasic, ce nu iese in evidenta prin niciun element, reusind foarte bine sa se camufleze pe un perete alb. Unitatea interioara este dotata cu un display in mijloc, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. In schimb ceace este in stare sa faca merita mai multa atentie. Aparatul are o capacitate mare de a modifica temperatura dintr-o incapere avand capacitatea de 12000 BTU atat la racire cat si la incalzire, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 30 – 35 mp.

     Westwood WCS-12F pe modul racire aproape ca atinge apogeul, clasa A++ cu un consum de o,80(0,38- 1,20)kW/h, pe incalzire performanta este una medie, clasa A cu un consum 0,82(0,39- 1,20)kW/h. Aparatul are un consum anual racire de 201 kWh/an si de 1068 kWh/an consum anual incalzire. 

      Aparatul Westwood  este prevazut cu tehnologie DC Inverter care permite un control strict al rotatiilor compresorului si ventilatorului, astfel creste eficienta de racire si sunt reduse nivelul de zgomot si de vibratii.       Westwood are incorporata tehnologie de ultima generatie, perfectionata, astfel incat poti sta sub aparat iar aerul rece este impins in alte locuri nu cel in care ne aflam. Performantele si eficientele de racire sunt admirabile, temperatura devine constanta si uniforma in intreaga locuinta in timp foarte scurt.

      Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea de interior a aparatului de aer conditionat produce un zgomot secvential de (30, 40/40, 50) dB. Compresorul model Panasonic tip Inverter cu care este dotat aparatul a fost proiectat pentru a atinge standardele SEER in climat mediu. Acumulatorul este capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

      La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 6,1 la racire si de 3,8 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Whirlpool, cu emisii de CO2 mai scăzute. .

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

                                                                    

      Filtrul antibacterian lavabil cu care este dotat aparatul asigura un aer proaspat si racoros in orice zona din locuinta. Acesta retine toate microorganismele si toate particulele microscopice de praf astfel incat aerul ramane proaspat lipsit de poluare si agenti patogeni.

      Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Timer-ul ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Whirlpool ce permite functionarea pe intervale presetate de timp.

      Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 3 trepte cu un debit de (350, 450, 550) m3/h fara sa-i modifice temperatura, această funcţie este însoţită de obicei şi de funcţia de dezumidificare)

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala de 1,2l/h condens.

     Functia de incalzire se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -10° C.

      Functia Sleep/Night Permite aparatului de aer conditionat sa tina pasul automat cu schimbarile in metabolismul corpului uman pe timp de noapte. Acest lucru inseamna ca temperatura setata creste cu 1 ° C la fiecare o ora, pana la 2 ° C la fiecare doua ore, asigurandu-se ca utilizatorul nu simte prea frig pe timp de noapte. In afara de oferirea confortului optim, aceasta caracteristica permite, de asemenea, economii semnificative de energie.

       Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min. 

     Unitatea interioara cantareste 12 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 800 x 190 x 280, iar cea exterioara are o greutate de 33 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 715 x 235 x 540. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat   

Aer conditionat INVERTER Westwood WCS-12F, 12000 BTU, clasa A++