Aparat de aer conditionat profesional Zantia MF Multisplit, Superslim – ZMF2503.0609.01 pret si specificatii tehnice

      Aparatul Zantia MF Multisplit – Superslim – ZMF2503.0609.01 este un aparat de aer conditionat conceput atat pentru uz casnic cat si pentru uz profesional. Acest aparat unic raceste si incalzeste casa confortabil cand temperaturile de la exterior urca pana la 50°C sau coboara pana la -15°C. Zantia Multisplit Florida 36 contine o unitate exterioara de 36000 BTU si 4 unitati interioare de clasa medie de 9000 BTU; care il fac ideal pentru apartamente cu 4 camere (consumul de energie fiind impartit la fiecare unitate interioara). Cele 4 unitatii interioare sunt de acelasi fel: Sistemul Zantia are 4 unitatii interioare split (UI), adica in traducere “impartire”, cu varianta four. Avantajele sunt numeroase, de la silentiozitate, pentru ca in unitatea de exterior sunt incluse si ventilatorul si compresorul de racire, pana la usurinta instalarii, pentru ca cele 4 unitati sunt legate printr-o conducta si cateva cabluri, deci dispare necesitatea construirii de conducte de aerisire speciale in tavan si pereti sau “duct-uri”, motiv pentru care sunt denumite “ductless” (fara canale de dirijare). Unitatile pot fi pornite sau oprite independent una de cealalta, fiecare avand telecomanda proprie. De asemena, putem stabili temperaturi diferite pentru fiecare camera. Vom avea astfel toate avantajele oferite de doua aparate de aer conditionat intr-o varianta economica si eficienta, evitand astfel supraincarcarea spatiului exterior al locuintei. Aparatul beneficiaza si de tehnologia avansata Inverter care ofera economie constanta la energia electrica. Prin modul sau de functionare inteligent, acesta asigura performante inalte la racire si incalzire prin reducerea consumului de curent si a zgomotului ambietal.

     Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. Zantia Florida are in dotare noile compresoare Super Inverter DC care permit o adaptare continua si eficienta a puterii de iesire, intr-un mod variabil. Aceste caracteristici permit nivelului de confort sa fie optim, iar consumul de energie sa fie cu 30%- 40% mai mic decat la unitatile conventionale cu compresor ON-OFF. 

     Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire insumat pe cele 4 unitatii de interor identice de 36000 BTU si de incalzire de 38000 BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 4 x 37 – 38 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum in 2 trepte pe fiecare unitate de 690 – 810 W/h la racire si aceiasi clasa cu un consum de 900 – 1100 W/h la incalzire. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea de interior a aparatului de aer conditionat produce un zgomot secvential de 36/42 dB

      La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament extraordinar SEER de 7,2 la racire si de 3,8 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Zantia, cu emisii de CO2 mai scăzute. 

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 7,2 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 3,8 KW. 

      Elementul de filtrare al acestui aparat de foarte buna calitate include un filtru lavabil pentru praf, polen si acarienii. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri:

     Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Zantia, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +50°C. In plus aparatul are tehnologia Hot Start ce permite ca la inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu transmite flux de aer rece la inceperea procesului.

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din fiecare încăpere Bi-Directional Air Flow in 2 trepte cu debite de (276, 396), fara sa-i modifice temperatura.

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala, in cantitate de 1,1 l condens din fiecare camera. 

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 5 ore, dupa care se va opri, obtinandu-se si o economie de energie.

     Functiile Jet si Turbo au rolul de a grabi atingerea performantelor insa trebuie sa luati in calcul ca in cazul acestora, aparatul de aer conditionat Zantia va inregistra un consum suplimentar de energie.

      Unitatile interioare cantaresc fiecare cate 9 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 750 x 198 x 280, iar cea exterioara are o greutate de 78 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 946 x 410 x 810. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

      Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

      Primesti garantie 4 ani daca il comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat 

Aparat de aer conditionat Zantia Multisplit, Superslim, Super Inverter, 36000 BTU/h, 4 unitati interioare 9000 BTU/h, CLASA A++, Fabricat in Portugalia

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>