Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-EF50VEW Kirigamine Zen Alb pret si specificatii tehnice

         Daca pana acum nu puteam identifica un adevarat ZEN al sistemelor de aer conditionat, iata ca cei de la Mitsubishi reusit dupa cercetari de lunga durata sa formeze un astfel de dispozitiv de aer conditionat ultradotat pe nume Mitsubishi Electric MSZ-EF50VEW Kirigamine. Un sistem de climatizare care nu mai are nevoie de nicio prezentare, adaptat pentru a suplini cu succes sarcinile stabilit chiar si in cele mai aprigi medii de lucru, un sistem care nu va da reteu atunci cand temperaturile de afara vor fi la cel mai inalt nivel.

        Aparatul de aer conditionat puncteaza maxim si la capitolul estetica, un dispozitiv elegant de culoare alba asupra caruia este aplicat un strat lucios pentru a nu retine praf. Culorile dar si materiale de calitate contribuie din plin la tot acest aspect care nu va putea fi trecut cu vederea in cazul unei locuinte care se doreste a fi multifunctionala si moderna. In plus cu tehnologia Alasplit care rezolva una din cerintele estetice se renunta la grilele inestetice ce acopera echipamentele de aer conditionat si sunt mereu vizibile.

     Aparatul beneficiaza de tehnologia Inverter care ofera economii substantiale la factura de energie in timp. Modul de functionare inteligenta asigura performante inalte la racire si incalzire prin reducerea consumului de curent si a zgomotului ambiental, totul ca tu sa te bucuri in fiecare zi racoarea ambientala fara prea mari costuri.

      Unitatea interioara este dotata cu un display in partea dreapta, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare. Aparatul are in dotare o telecomanda cu actionare simpla si intuitiva. Un astfel de sistem ultra-modern si econom ce dispune de tehnologii avansate, are o capacitate de racire de 17060 BTU si de incalzire de 19790 BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mici de pana la 40/50 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum maxim de 1560 W la racire si clasa A+ cu un consum maxim de 1565 W la incalzire. Consumul energetic de sezon anual al acestui model este la modul racire de 244 kWh/an si de 1309 kWh/an pe modul incalzire. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Motorul Poki-Poki rotativ DC este realizat cu magneti permanenti realizati din neodim, cu dubla reluctanta magnetica. Acest tip de motor va oferi o densitate si o forta magnetica ridicata, ceea ce va conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate. De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial DC de mare eficienta cu design optimizat si diametru mare. Mitsubishi foloseste conducte canelate de performanta ridicata in schimbatoarele de caldura pentru a creste suprafata de schimb de caldura, rezultand un randament foarte bun. 

     Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea de interior a aparatului de aer conditionat produce un zgomot secvential de (30, 33, 36, 40, 43) dB. Compresorul cu care este dotat aparatul a fost proiectat special pentru a atinge standardele SEER, fiind instalat in cele mai solicitante medii din intreaga lume. Acumulatorul fiind capabil sa asigure cantitati generoase de agent frigorific necesar in cazul instalari aparatului cu trasee lungi de conducte frigorifice.

     La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament extraordinar SEER de 7,2 la racire si de 4,5 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Mitsubishi Electric, cu emisii de CO2 mai scăzute. .

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP : Mai pe intelesul tuturor adică, la un KW consumat din reţea, introduce în încăpere „frig” de 7,2 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, introduce în încăpere 4,5 KW in cursul unui sezon.     Elementul de filtrare ale acestui aparat de foarte buna calitate este format dintr-un filtru cu nanolpatina ce permite neutralizarea bacteriilor, virusilor, alergenilor si mirosurilor. Suprafata neregulata a filtrului este mult mai eficienta in captarea pulberilor si o curatare simpla si regulata pastreaza eficienta energetica perfecta timp de peste 10 ani. In plus are si filtru antialergic cu enzime ce are un catalizator special plasat pe filamentul filtrului ce capteaza si favorizeaza descompunerea substantelor alergene prezente in casa in mod normal. Astfel purificarea aerului, cu o eficacitate sporita, conduce la un confort deosebit al spatiului climatizat (FNP). 

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

      Timer-ul 24 h cu programare saptamanala si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Mitsubishi Electric, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia Follow Me aparatul inactiveaza senzorul de temperatura de pe unitatea interna si regleaza temperatura în încapere în functie de senzorul de temperatura de pe telecomanda. În acest fel se poate asigura un control mai precis al temperaturii dorite în orice punct al camerei.Aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-EF50VEW Kirigamine Zen Alb, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++, Wi-Fi Ready

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +24°C. La inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu a transmite flux de aer rece la inceperea procesului.

      Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in cinci trepte cu debite de (348, 416, 474, 558, 660), fara sa-i modifice temperatura, această funcţie este însoţită de obicei şi de funcţia de dezumidificare)

     Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara. Cu această funcţie aparatul de aer condiţionat extrage şi elimină din aerul camerei umezeala in cantitate de 1,8 l/h condens.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 6 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

      Functie de economisire a energiei Econo Cool este o functie  inteligenta de control al temperaturii care regleaza cantitatea de aer directionat catre corpul pozitionat in raza orificiului de iesire a aerului. Temperatura mediului poate fi ridicată cu 2° fara sa se piarda confortul, realizandu-se astfel o crestere de 20% a eficientei energetice. (Functie valabila doar in timpul functionarii racirii manuale).

     Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min.

      Functia de autodiagnoza: Codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate

     Unitatea interioara cantareste 11,5 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 895 x 299 x 195, iar cea exterioara are o greutate de 54 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 880 x 330 x 840. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 3 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat  

Aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-EF50VEW Kirigamine Zen Alb, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++, Wi-Fi Ready

Aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-EF50VEW Kirigamine Zen Alb, Inverter, 18000 BTU/h, Clasa A++, Wi-Fi Ready

 

 

Lasă un comentariu