Aparat de aer conditionat INVERTER Panasonic CS/CU-RE24RKE pret si specificatii tehnice

        Panasonic este astazi unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de sisteme de climatizare, cu peste 30 de ani de experienta si vanzari in peste 120 de tari din intreaga lume.

        Aparatul de aer conditionat INVERTER Panasonic CS/CU-RE24RKE va face diferenta inca de la prima utilizare in spatiul in care este instalat fiind unul dintre cele mai bune sisteme de climatizare de pe piata, oferind o putere de racire constanta in toata suprafata camerei unde instalat. Arata bine si ca aspect general, este compact si beneficiaza de finisaje de top astfel incat aspectul general al camerei tale sa nu fie influentat negativ. Unitatea interioara este dotata cu un display in partea stanga, acolo fiind disponibile informatii cu privire la temperatura setata, programul utilizat sau treapta de ventilare.

       Pentru comanda de la distanta acesta vine dotat si cu o telecomanda de tip wireless care are o arie de functionare de pana la 7 metri. In cazul in care conditiile de mediu sunt intrunite, acesta intra in modul de functionare Stand by, astfel incat consumul de energie sa nu fie unul inutil si sa se reflecte la factura de curent. Panasonic CS/CU-RE24RKE are 3 trepte de ventilare care pot fi setare prograsiv pentru functiile racire / incalzire. Acesta da un randament optim la temperaturi de pana la 43 de grade in mediul ambiant al camerei.

      Acesta are o capacitate de racire/incalzire de 23202/29343 BTU, fiind destinat exclusiv locuintelor, birourilor si altor incaperi de dimensiuni mai mari, de pana la 70 mp

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este excelenta, acesta fiind incadrat in clasa energetica A+, cu un consum de 2100 (380 – 2670) W la racire si clasa A cu un consum de 2610 (450 – 3130) W la incalzire. Consumul anual de energie electrica in cazul in care il folosesti doar pentru racire este de 397 kWh/an si de 2026 kWh/an pentru incalzire. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica.

     Aparatul de aer condiţionat Panasonic cu inverter variază viteza de rotaţie a compresorului, fiind o metodă deosebit de precisă pentru menţinerea temperaturii setate.

     De asemenea compresorul include si o valva de expansiune electronica de inalta eficienta pentru a controla fluxul de refrigerare, dar si un ventilator axial cu elice dubla si diametru mare. La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are coeficient de randament SEER de 6,7 la racire si de 4,1 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Panasonic, cu emisii de CO2 mai scăzute.

     Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor adică, la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,7 KW si „caldura” la un KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 4,1 KW in cursul unui sezon.

      Aparatul de aer condiţionat Panasonic este echipat cu un nou sistem de purificare a aerului, numit Nanoe-G, care utilizează nanotehnologia cu ioni şi radicali pentru a purifica aerul din cameră. Aceasta tehnologie acţionează în mod eficient asupra microorganismelor din aer şi adezive, precum bacterii, virusuri şi mucegai, astfel asigurând un mediu de viaţă curat. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot minim/maxim de (38, 47) dB la cele 3 trepte de ventilare. Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Control automat al fluxului de aer vertical permite trecerea automata de la mod racire la mod incalzire, in functie de temperatura setata pentru camera.

     Functia de incalzire se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de căldură extrage energia din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigură răcire şi încălzire se mai numesc şi pompe de căldură. Consumul de energie electrică se reduce semnificativ faţă de cel al rezistenţelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Aparatul poate funcţiona în modul încălzire chiar şi la temperaturi de -15° C

     Functie de eliminare a mirosurilor neplacute permite curatarea schimbatorului, prevenind posibilele mirosuri neplacute. Pe durata acestei functii, ventilatorul ramane oprit pentru a se evita mirosurile neplacute din timpul curatarii schimbatoarului.

      Functia de dezumidificare este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere, eliminand 2,5 l /h condens.

     Functia Automatic restart permite repornirea automata, la parametrii setati, in cazul in care modul de functionare in conditii de siguranta, este oprit din cauza unui motiv neobisnuit, cum ar fi, o intrerupere de curent.

     Functie Super Quiet unitatea începe să funcţioneze în mod silenţios; zgomotul produs de fluxul de aer este redus pentru ca funcţionarea să devină silenţioasa.

     In cazul in care apar erori de programare sau aparatul de aer conditionat nu mai functioneaza corect, acesta emite coduri de eroare prin care instiinteaza utilizatorul cu privire la problemele aparute – functie diagnosticare.

     Internet Control Ready aceasta functie va ofera acum posibilitatea de a accesa functiile de racire, incalzire si ventilare, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul internetului folosind un somplu Android sau iOS Smartphon, tabletă sau PC-ul.

     Unitatea interioara cantareste 12 kilograme avand dimensiunile de (290 x 1070 x 240) mm, iar cea exterioara are o greutate de 67 kilograme cu dimensiunile de (795 x 875 x 320) mm.

Recomandare:

     Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat 

Aparat de aer conditionat INVERTER Panasonic CS/CU-RE24RKE, 24000 btu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>