Aer conditionat ORION OSPL-18600IN pret si specificatii tehnice

     Unul din aceste modele ce se poate folosi pe tot parcursul anului, ce se aliniaza la tehnologia Inverter este si aparatul de aer conditionat ORION OSPL-18600IN. Acest model se bucura de un design clasic, dar totodata destul de elegant. Vine pe o nuanta de alb, astfel incat sa se potriveasca oricarei incaperi, indiferent de culoarea peretilor, impreuna cu o telecomanda cu display, prin care puteti controla cu usurinta functiile sale. Acest aparat este dotat cu un compresor rotativ cu surub performant tip Rotary Highly ce asigura un flux continuu de aer, fara pulsatii sau intreruperi de curgere, așa cum se intampla cu un  compresor cu piston. Din punct de vedere constructiv unitatea externa este fabricat din tabla de otel placata cu zinc electrolitic si avand componente acoperite cu un strat anti-coroziune, material ce este rezistenta la rugina chiar si in zonele de la malul marii.

     Aparatul are o capacitate de racire/incalzire de 18000 BHU fiind destinat esclusiv, locuintelor birourilor si alte incaperi cu dimensiuni mai mici de pana la 50 mp.

     Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, acesta fiind incadrat in clasa A++, avand un consum de 1660 W/h la racire si clasa A+ cu un consum de 1630 W/h la incalzire. In plus acest model are eficienta energetica in functie de sezon cu coeficient de randament SEER de 6,1 la racire si de 4 coeficient de randament SCOP la incalzire.

     Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Orion, cu emisii de CO2 mai scăzute. Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, introduce în încăpere „frig” de 6,1 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, introduce în încăpere 4 KW.

      Ca o caracteristică aparte a acestui model, este faptul că utilizează tehnologia Inverter, ceea ce presupune un consum redus de energie, îmbunătăţind totodată confortul în momentul utilizării. Mai exact de îndată ce se ajunge la temperatura dorită, compresorul continuă să funcționeze, dar cu un consum redus la maxim. În felul acesta temperatura din cameră va rămâne constantă.

      În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceti griji, acesta fiind un model destul de silenţios, producand 53 dB. Acest model sta bine si la capitolul filtru de protectie, ce iti va asigura un aer rece curat si sanatos fara impuritati.

     Pe partea de functii, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu aceasta functie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atat în ceea ce priveste consumul cat si temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald). 

     Functia de incalzire se realizeaza dupa principiul pompei de caldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrica. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +50°C      

     Timer-ul 24 h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Orion, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Funcţia de ventilaţie (cu aceasta functie, aparatul de aer conditionat ventileaza aerul din incapere in 3 trepte plus auto cu un debit maxim de 900 mc fara sa-i modifice temperatura.

      Functia de dezumidificare isi dovedeste utilitatea in zilele caniculare de vara, limitand dezvoltarea microorganismelor si a mucegaiului si marind senzatia de confort termic, colectand o cantitate de 1,86 l/h de condens. 

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, unde aparatul de aer conditionat va creste automat temperatura la racire cu 10°C pe ora sau va scadea cu 20°C la modul incalzire pe ora. Temperatura setata va fi stabila timp de 2 ore. Cu aceasta functie aparatul poate mentine o temperatura confortabila si va economisi energie in acelasi timp.

     Functia  Auto Swing  ce regleaza automat directia fluxului de aer si creaza un flux de aer natural prin controlarea unghiului si vitezei de miscare a paletelor. Acest sistem avansat reduce diferenta de temperatura dintre zonele cele mai inalte si mai joase din camera si creaza un mediu mai confortabil si mai racoros.

     Unitatea interioara cantareste 12 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 865 x 350 x 275, iar cea exterioara are o greutate de 40 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 990 x 415 x 690. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret.

Aparat de aer conditionat ORION OSPL-18600IN, 18000 BTU, Inverter, Clasa A++, Filtru anti-praf, Auto restart, Alb

Aparat de aer conditionat ORION OSPL-18600IN, 18000 BTU, Inverter, Clasa A++, Filtru anti-praf, Auto restart, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>