Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213 specificatii tehnice

       Masina Whirlpool are un design modern, acesta fiind completat de un un panou de control cu un ecran mare LCD, un butonl central circular, încadrat de multe pictograme. Display-ul elegant ii ofera utilizatorului informatii cu privire la etapa spalarii, timpul ramas pana la finalizarea programului, temperatura apei si viteza de centrifugare, astfel incat acesta sa poata fi la curent cu toate detaliile importante legate de ciclul spalarii. Masina are hubloul de dimensiuni mari si o deschidere larga de 32 cm fiind mult mai practica la descărcarea sau încărcarea cu haine, avand un volum de încărcare generos, de 6 Kg si o viteză de 1200 de rotatii pe minut la centrifugare.

      Programele in numar de 18 pe care le poti utiliza aici sunt cele clasice: delicate, sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, EcoBumbac, clatire intensiva, prespalare si Mixed & Magic. Ca orice masina moderna, Whirlpool are in dotare un ciclu special multifazic Clean+, care in combinatie cu folosirea unui aditiv special impotriva petelor, optimizeaza performanta fiecarui agent activ, oferind rezultate imbunatatite de spalare. Tehnologia cu Al 6-lea Simt este este gândită să actioneze în trei pasi. Mai întâi aceasta detectează cantitatea de haine, urmând ca apoi să adapteze cantitatea de apă si să asigure un timp si un consum convenabile.

       Pentru a obtine cele mai bune rezultate în lupta cu petele, modelul este dotat si cu tehnologia Clean+. Aceasta permite realizarea unui ciclu multifazic. Tehnologia Clean+ optimizează actiunea detergentului, rezolvand aceasta problema prin sugerarea cantitatii exacte de detergent care va fi utilizata, economisind astfel bani si protejând mediul, exploatând mult mai bine agentii de curătare.

     Programele 6th Sense Coulors actioneaza in functie de culorile setate fara a fi nevoie sa se specifice tipul de tesatura : Culori Inchise – protejeaza negrul si culorile inchise de la decolorare, Culori Deschise – spala perfect orice culoare fara risc de transfer a culorilor intre rufe, Program Mixt – optimizeaza spalarea la mixtul de rufe. Whirlpool a implementat in utilizarea masinii de spalat un program de 15 minute ce se adreseaza rufelor foarte putin murdare,  optimizand astfel nu doar timpul ci si resursele implicate la spalare: apa si energie electrica.

     Cu acest program de 15 minute pot fi utilizate la spalare doua temperaturi : 20 respectiv 30 de grade. Cantitatea de apa si energia consumata fiind stabilite in asociere cu tehnologia 6th Sense. La nivelul sigurantei si al functiilor, este dotata cu sistemul de sigurantă împotriva copiilor. Whirlpool fiind dotata cu motor Sense Inverter prin inductie fara perii, garanteaza o neasteptata silentiozitate de 59 dB la spalare si 75 dB la centrifugare, mai putine vibratii si o mai buna stabilitate. Aceasta multumita senzorului sau avansat capabil sa optimizeze profilul rotatiei si sa detecteze si sa previna incarcaturile neechilibrate. Datorita acestui lucru creste rezistenta de functionare in timp cu pana la 25 ani.

        Masina Whirlpool are o clasa de eficienta energetica cea mai inalta A+++ si consum redus de resurse: 147 Kw pe an si consum mediu anual de 8500 litri apa. Materialul din care este construita cuva este polipropilena un material foarte rezistent si izolant termic de culoare alb iar tamburul este din inox. 

     Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 

Masina de spalat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+++, Display LCD, Alb