Espressor automat DeLonghi ESAM4500 specificatii tehnice

     Cafeaua contine antioxidanti (fenol, arome volatile) care impiedica distrugerea celulelor si previne declansarea unor boli.

     Cofeina, principalul element din compozitia bobului de cafea, stimuleaza sistemul nervos, creste activitatea intelectuala, reduce temporar starea de oboseala si favorizeaza digestia. Pentru a beneficia de aceste daruri ale naturi, prepararea acestor bauturi va fi inlesnita de folosirea unor aparate inteligente, care au incorporate in ele experienta unor cafegii de profesie. 

     Espresso Automat Delonghi, este un aparat super automat cu un design modern avand o carcasa din otel inox si foarte usor de folosit ce poate prepara cafea, cafea filtru, ceai, espresso, cappuccino sau latte macchiato.

     Aparatul este de culoare argintiu, completat de câteva detalii pe negru, ce ii confera un aspect deosebit. În partea frontala veți găsi panoul de control cu un afișaj de tip LED și butoane de actionare, de unde veți putea face selecțiile potrivite fiecărui tip de cafea.

      Cu o singura apasare de buton utilizatorul poate opta pentru prepararea unei doze sau a unei doze duble de cafea espresso cremoasa. DeLonghi are in partea superioara un compartiment pentru boabe de cafea sau cafea macinata cu o capacitate de 200 grame avand incorporat și o râșniță de cafea foarte silențioasă din inox, cu 14 setari, astfel încât veți putea râșni cafeaua cât de fin vă doriți. DeLonghi are incorporat și un dispozitiv de spumare a laptelui, ce vă asigură o spumă cremoasă pentru fiecare tip de băutură preparată.

   Aparatul este dotat cu sistem de pornire/oprire, programabila si distribuitor reglabil de cafea in functie de dimensiunea cupei.

    Rezervorul de apă detasabil cu compartimentare dubla unul folosit in mod expres pentru prepararea unui espresso iar celalalt folosit a produce abur si apa fierbinte, are o capacitate de 1,8 L cu indicator nivel apa, suficient cât să preparați câteva cești fără să trebuiască alimentat.

     Aparatul detine si Functie de memorare putand memora combinatia favorita pentru cappuccino, alegand cantitatea de lapte sau cantitatea de cafea. Iar pentru espresso: temperatura, cantitatea de apa si cantitatea de cafea macinata. 

     Deasupra aparatului se afla o plita care va mentine un timp mai lung, calde, cestile de cafea goale. În felul acesta aroma se va păstra pentru mai mult timp în ceașcă.

     Intretinerea aparatului nu este grea, mai ales că deține un sistem de decalcifiere și o funcție de autocurățare a conductelor cu apa fierbinte si abur. Aparatul este dotat cu o pompa performanta ce ridica presiunea la valoarea de 15 bari. Din punct de vedere energetic are si functie de economie de energie, face parte din clasa A ca eficienta energetica, avand un consum foarte mic de 1350w. Detine si sistemul termo-bloc: pentru un espresso preparat si mentinut la temperatura ideala, cantitate reglabila de apa si cafea, control electronic al temperaturi.

     Dimensiunile aparatului sunt: 280 x 375 x 360 mm, avand o greutate de 10,5 Kg.

Recomandare:

           Este unul din cel mai bun espressor disponibil pe piata iar daca mai prinzi si reducerea de acum la comenzile online poti sa spui ca este un Best Deal: Verifica oferta pret redus

          Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

Espressor automat De'Longhi ESAM4500, 1350W, 15 bar, 1.8 l, Argintiu

 

 

 

Lasă un comentariu