Aparat de aer conditionat Electrolux EXI12HD1W specificatii tehnice

     Folosirea unui aparat de aer conditionat reprezinta cea mai buna metoda de a suporte zilele toride de vara. Acest model poate fi o optiune, el nu are nevoie decât de apăsarea unui buton de telecomanda pentru a activati functia Follow-me de pe telecomanda si acest aparat de climatizare va mentine temperatura dorita acolo unde tineti telecomanda in casa. În doar câteva minute, mediul ambient devine plăcut şi confortabil, iar temperatura se menţine la un nivel acceptabil pentru o perioadă lungă de timp.

     Aparatul de conditionat Electrolux EXI12HD1W  datorita tehnologiei Inverter reduce consumul de energie al aparatelor de aer condiționat cu minim 30% raportat la aparatele convenționale, acestea fiind și mult mai silențioase, zgomotul neplăcut de pornire-oprire a compresorului fiind eliminat. Aparatul iese in evidenta printr-un design placut de culoare alb, cu un display LCD in partea centrala a aparatului, unde vor fi afisate temperatura camerei precum si setarile programelor de functionare.

      Acest model ultra-modern ce dispune de tehnologii avansate, are o putere de racire de 12000 BTU si 12000 BTU la incalzire, fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi cu dimensiuni mai mici de pana la 30 mp.  Senzorii aparatului de aer conditionat monitorizeaza permanent ambientul si combina functiile de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare pentru a fi atinsa temperatura optima. Totodata, este un model silentios, de 38 dB, pentru a nu va deranja pe perioada functionarii sale.

     Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIS 409L este dotat cu mai multe functii printre care:

     Timer-ul si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Electrolux, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare.

     Functia Sleep/Night asigura un somn linistit pe timp de noapte, temperatura va fi modificata cu maxim 1 grad Celsius pe racire si o va scade cu 1 grad pe incalzire, in primele ore, apoi o va mentine 5 ore, dupa care se va opri, obtinanduse si o economie de energie.

      Functia de autodiagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare.

     Functia de dezumificare isi dovedeste utilitatea atat in zilele caniculare de vara, cat si in lupta zilnica impotriva mucegaiului.

     Aparatul de aer conditionat Electrolux EXI12HD1W dispune de o capacitate de racire de maxim 3,5 kW la clasa energetica A++ pentru un consum de pana la 900W, respectiv o capacitate de incalzire de maxim 3,8 kW  la clasa energetica A+ pentru un consum de aproximativ 1020 W. Cu toate acestea, Electrolux EXI12HD1W mai beneficieaza de cinci viteze diferite, mai exact Auto, Minim, Mediu, Maxim si Turbo.

     Acest model sta bine si la capitolul filtre de protectie, care iti vor asigura un aer rece curat si sanatos fara impuritati: folosind filtre HEPA pentru eliminarea chiar si a celor mai mici particule din aer. Carbon Activ impotriva mirosurilor neplacute si cu Ionizare ColdPlasma anti-praf. Filtrul HD – retine pana la 90% din particulele de praf, filtrul Active Carbon – retine mirosurile neplacute.

     Unitatea interioara cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de (265 x 790 x 174) mm, iar cea exterioara are o greutate de 34 kilograme cu dimensiunile de (320 x 842 x 596) mm. 

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Electrolux EXI12HD1W ,Inverter ,12000 BTU ,Clasa energie la racire A++, Display LCD ,Filtru Carbon activ +Bio-Hepa, Autodiagnoza ,Functia Follow-me, Garantie Compresor 5 Ani