Televizor Philips LED 4K Ultra HD 55PUH4900/88 pret si caracteristici de ordin tehnic

      Televizorul Philips LED 4K Ultra HD 55PUH4900/88 de 139 cm este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv multimedia performant foarte bine dotat din punct de vedere tehnic capabil sa redea imagini la o rezolutie mult superioara 4K UHD ce va bucura ochii utilizatorului.

     Face parte din gama 2015 si vine cu destule noutati la pachet toate gata sa impresioneze publicul iubitor de Android. Arata bine si din punct de vedere al aspectului, cu un design placut la vedere dat fiind materialele de calitate din care este realizat. Este subtire cu un ecran pus in valoare la maxim datorita ramelor ce ocupa un spatiu destul de redus din suprafata acestuia. 

     Sistemul de procesare al imaginii de la Philips pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu. Ecranul de foarte buna calitate masoara in diagonala 139 cm si suporta rezolutii UHD 4K. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni.  Televizorul 4K de la Philips se bucura de o rezolutie Ultra HD de 3840 × 2160 pixeli ce ofera cea mai clara imagine vazuta vreodata pe un televizor. Dublul numarului de linii si de coloane sau altfel spus de 4 ori numarul de pixeli fata de un TV Full HD. 

     Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care:  PixelPlusHD (mai multi pixeli pentru o imagine mai buna), Micro Dimming (soft special pentru analiza imaginii frame by frame pentru reglarea automata contrast si luminozitate), Philips Ambilight (proiecteaza lumini in spatele televizorului, creand un efect de halo care va imbogati experienta din timpul vizionarii unui film).

       Sunetul este livrat printr-un sistem audio cu o putere RMS de 20W ce beneficiaza de tehnologiile audio: Incredible Surround, Clear Sound, Dynamic Bass si Smart Sound.

      Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, port component, 3 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Televizor Philips LED, 139 cm, 4K Ultra HD, 55PUH4900/88, Clasa A

Lasă un comentariu