Televizor LED Smart 3D Samsung 40JU7000 cinema la tine acasa

       Televizorul LED Smart 3D Samsung 40JU7000 este solutia ideala daca esti in cautarea unui dispozitiv TV de dimensiuni mari cu un ecran de 101 cm, capabil sa redea imagini clare de inalta fidelitate in format 3D disponibil la un pret foarte bun. 

       Sistemul de procesare al imaginii de la Samsung pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu.

      Samsung 40JU7000 este un televizor cu o rezolutie impresionanta UHD 4K care masoara in diagonala nu mai putin de 101 cm. Cei 8 milioane de pixeli ai ecranului UHD sunt de 4 ori fata de ecranului unui televizor Full HD, iar asta inseamna ca vei avea parte de mai multe detalii iar imaginile vor fi mult mai apropiate de realitatea cotidiana. 

       Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care:  Dinamic Clear, Active Noise Reduction, UHD Upscaling, Mega Contrast, Contrast Enhancer etc. 

      Sistemul audio integrat de tip Down Firing + Base Reflex alcatuit din doua canale audio stereo asigura o putere de 2 x 10 W. Sunetul va fi amplificat si redat la cel mai bun nivel auditiv de urmatooarele caracteristici superioare: Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, Wallmount Sound Mode, HD audio.

       Selectand modul Smart vei gasi o multitudine de aplicatii preinstalate precum si un App Store de unde sa descarci altele pe baza unui cont configurat. Vine preinstalat cu aplicatii web native, suporta conexiuni cu alte dispozitive mobile sau tableta de tip Smart, DLNA, si internet prin Wi-Fi. Procesorul Quad Core cu care acest Smart Tv vine dotat va oferi o rapiditate sporita in modul de navigare in interfata Smart, toate comenzile fiind executate instantaneu chiar si in conditii de multitasking

        Sta bine si pe partea de conexiuni, suporta internet atat prin Wi-Fi cat si LAN, are doua iesiri USB 2.0, 3 porturi HDMI, iesire audio si casti, VGA, Slot CI+ etc.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior UHD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

          Primesti o tastatura wireless cadou si garantie 24 de luni produs daca il comanzi de aici

Televizor LED Smart 3D Samsung, 101 cm, 40JU7000, 4K Ultra HD, Clasa A