Telefon Wink City performanta la un pret minim

           Wink City este cel mai nou telefon disponibil in cadrul magazinului eMag, un brand propriu adus in exclusivitate in Romania prin eMag.ro. 
           Este un Dual SIM ieftin ca pret dar cu caracteristici de invidiat ce ridica un pic stacheta deasupra multor alte modele din clasa sa. Arata bine si ca aspect fiind realizat dintr-un policarbonat rezistent, placut la atingere ce nu lasa amprente si cantareste aproximativ 130 de grame. Dispune de un display wide IPS ce masoara in diagonala 5 inchi si suporta o rezolutie qHD de 960 x 540 pixeli. 
          Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Quad Core tactat la o frecventa de 1.3 Ghz, memoria RAM DDR3 de 1 Gb si spatiu de stocare de 8 Gb ce poate fi ulterior suplimentat prin atasarea unui card de memorie de pana la 32 Gb. Ruleza cu succes sistemul de operare Android 4.4 KitKat. 
         Camera foto principala are un senzor de 8 Mp si este dotata cu blitz iar cea secundara este de 2 MP.
         Acumulatorul de 2000 mAh iti va asigura o autonomie sporita de pana la 2 zile in conditii de utilizare medie.
Recomandare:

         Consider ca este o investitie care isi merita banii tinand seama de dotarile tehnice de buna calitate fiind disponibil la un pret decent: Verifica oferta pret
         Deasemenea daca ai noroc il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand oreducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus
  

Lasă un comentariu