Tableta Wink Highway pret si review

      Tableta Wink Highway este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv portabil perfect pentru deplasari, bine dotata din punct de vedere al specificatiilor tehnice si disponibila la un pret accesibil. Asa si cum numele ii sugereaza „Highway” = autostrada viteza este chiar surprizator de buna chiar si pentru o tableta din categoria ieftine. Se descurca bine si in multitasking, slide-ul de la un ecran la altul in meniu este fluent permitand rularea cu succes a celor mai noi aplicatii din Market.

      Arata foarte bine si ca design fiind construita dintr-un plastic rezistent de calitate ce nu retine amprente pe spate si ruleaza sistemul de operare Android 4.4.2 Kitkat.

      Are un display generos de 10 inchi perfect atat pentru navigare web cat si vizionat filme online. Vei fi surprins si de capacitatile acesteia video in gaming, un ecran wide care te va face sa pierzi multe ore jucandu-te jocurile tale preferate. Desigul in banii astia nu vei avea parte de un display IPS totul rezumandu-se la o rezolutie mult inferioara.

      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul MTK8382 cu 4 nuclee fizice tactat la o frecventa de 1.3 Ghz, memoria RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 8 Gb. Atasand un card microSD vei putea suplimenta acest spatiu de stocare pana la 16 Gb. 

      Chipset-ul grafic Mali 400 MP2 iti va permite sa rulezi jocuri de ultima generatie in limita de rezolutie impusa de display-ul tabletei. Rezolutia nu va fi una de cea mai buna calitate dar sa nu uitam ca vorbim de o tableta de nivel mediu ca performanta utila mai mult pe partea de navigare internet, citire si scriere mail-uri sau vizionare filme si seriale online.

      Deasemenea aceasta nu dispune de modul 3G astfel ca vom fi limitati din punct de vedere al internetului de locatiile cu semnal Wi-Fi disponibil.

      Camera foto principala de pe spate are un senzor de 2 MP iar cea frontala 0.3 MP. Acumulatorul de 4000 mAh iti va oferi o autonomie de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare maxima.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta bine echipata pe partea tehnica, placuta din punct de vedere al designului si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


      Consider ca este una dintre cele mai bune tablete in aceasta zona de pret avand avantajul memoriei RAM de 1 Gb si pretul foarte mic : Verifica reducere pret

Wink Highway din fata

Lasă un comentariu