Masina de spalat rufe Bosch WAE20369BY pret si specificatii tehnice

        Calitatea germana se simte si atunci cand e vorba de masini de spalat asa ca daca esti in cautarea unei masini de spalat performante care sa nu te dezamageasca si sa o poti folosi la capacitate maxima chiar si dupa 10 ani atunci iti recomand Bosch WAE20369BY. Designul este unul modern, placut la vedere ce nu lasa loc de compromisuri potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale.
        Bosch WAE20369BY este o masina de spalat rufe de capacitate mare ce suporta o cantitate de rufe de pana la 7 Kg. Astfel veti reusi sa spalati o cantitate mai mare de rufe pe care deobicei o spalati in 2-3 reprize economisind atat timp cat si energie elctrica si detergent.
         Panoul de comanda situat in partea superioara a cuvei este dotat cu un ecran LCD ce va afisa principalele setari a programelor de spalare precum si timpul ramas pana la terminarea unui ciclu de spalare. Puterea maxima de centrifugare este setata la 1000 rpm.
        Desi are o capacitate mare, masina de spalat este foarte eficienta din punct de vedere al consumului de energie electrica fiind incadrata in clasa de consum A++ +.
         Masina de spalat Bosch WAE20369BY este dotata o serie de programe foarte utile in special pentru un anumit tip de tesatura: program pentru bumbac, program pentru haine inchise la culoare/ deschise la culoare, haine colorate/albe, tesaturi delicate, etc. Pentru un calcat mult mai usor puteti selecta si optiunea antisifonare pentru a elimina cutele ce se pot forma in timpul spalarii.
          Bosch WAE20369BY este dotata cu mai multe functii printre care: 

Active Water Vario – programele de spalat sunt optimizate pentru un spalat cat mai eficient intr-un timp cat mai scurt si cu un consum minim de energie electrica. Masina de spalat este mai eficienta cu pana la 65% fata de modelele clasice indicand un consum energetic cu pana la 50% mai mic.
Taste Touch Control – panoul de control este prevazut cu taste de tip touch
        
Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lasă un comentariu