Lenovo IdeaCentre H30-05 alegerea cea mai buna, pret + review tehnic

        Lenovo IdeaCentre H30-05 este solutia ideala daca esti in cautarea unui desktop PC care sa nu ocupe prea mult spatiu in biroul tau, avand caracteristici hardware ce il plaseaza in gama produselor office. 
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul AMD Dual Core E1 6010 tactat la o frecventa de 1.35 Ghz, memoria RAM de 2 Gb, un HDD de 500 Gb si placa video ce o gasim onboard. E alternativa perfecta la vechile unitati desktop care pe langa faptul ca cantareau destul de mult in greutate ocupau si mult spatiu pe birou. Performantele amintite mai sus fac posibile rularea fara probleme a majoritatii programelor in cele mai bune conditii in special a celora destinate lucrului la birou, pachete office, navigare internet, verificare castuta email etc.
         De retinut este si faptul ca acesta a fost dotat cu placa de sunet dedicata cu posibilitate iesire 5.1, deci il veti putea conecta la un sistem 5.1 care sa emita prin toate canalele disponibile muzica de cea mai buna calitate.
         Pe partea de elemente de conexiune acesta este dotat cu port HDMI, port USB 3.0, si unitate DVD RW.

Recomandare:

        Lenovo IdeaCentre H30-05 este recomandarea mea daca vrei sa achizitionezi un sistem desktop PC recomandat atat pentru munca de birou cat si pentru timpul liber pentrcut vizionand un film sau navigat pe internet: Verifica oferta pret


        Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un comentariu