Laptop HP ProBook 450 G2 oferta pret si review tehnic

         Laptopul HP ProBook 450 G2 este solutia ideala daca doresti un dispozitiv ultraportabil perfect atat pentru activitatile de business dar si pentru timpul liber. Arata foarte bine din punct de vedere al designului, lucru evident datorita materialelor premium din care acesta este realizat respectiv plastic si aluminiu. 
         Este subtire. compact si desi are in componenta pe suprafete destul de mari aluminiu cantareste aproximativ 2.1 Kg fiind usor de carat in rucsac sau bagajul pentru deplasari.
         Tastatura are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect atat pentru gaming acolo unde este cazul dar si pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari. Atat tastatura cat si touchpad-ul sunt waterproof astfel ca apa scapata pe taste nu va ajunge si la componentele interne ale laptop-ului.
        Display-ul este reprezentat de un LCD cu o diagonala de 15.6 inchi avand o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Suprafata mata a display-ului il va proteja pe acesta sa nu luceasca in fata unei surse de lumina puternice astfel incat munca in fata acestuia sa nu fie perturbata. In partea de sus pe rama superioara a display-ului de poate observa si camera web incorporata cu un senzor de 1.3 MP perfecta pentru conversatii pe Skype sau Yahoo Messenger. 
        Laptopul HP ProBook 450 G2 are o arhitectura pe 64 de biti astfel ca si Windows-ul care va fi instalat pe el va trebui sa indeplineasca aceleasi caracteristici de sistem. Sub carcasa acesta ascunde un procesor cu doua nuclee Intel Core i7 5500U tactat la 2.4 Ghz care poate atinge si 3 Ghz in modul Turbo Boost, alaturi de o memorie RAM de 8 Gb si un spatiu de stocare de 1 Tb. Doua un slot din cele doua disponibile de memorie sunt ocupate astfel ca pentru un viitor upgrade ii mai poti adauga inca 8 Gb pentru un total de 16 Gb RAM.
       Placa video integrata este perfecta pentru a fi utilizata in cazul aplicatiilor care consuma putine resurse video si anume vizionat de clipuri vide, editare de poze, filme si jocuri simple. Dar cu cat operatiunile care urmeaza sa le faci devin mai complexe laptopul comuta pe placa video dedicata AMD Radeon R5 M255 avand un shared de memorie video de 2 Gb. Reprezinta o optiune excelenta daca vrei sa folosesti acest laptop mai intens in gaming, photosop, randare video dar si programare.
       Din punct de vedere al conectivitatii laptopul dispune de Wi-Fi, bluetooth, cititor card, doua porturi USB 2.0 si unul 3.0, port HDMI, VGA etc. 
       Laptopul este echipat cu un acumulator cu 4 celule, acesta va oferi o autonomie de lucru ce va depasi cu usurinta pragul de 4 ore.

Recomandare:

       Laptopul HP ProBook 450 G2 este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta gaming foarte buna: Vezi oferta pret
      Primesti garantie 2 ani, transportul este gratuit iar geanta de laptop este din partea casei: Detalii aici
      Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Lasă un comentariu