Frigider Samsung RT46H5500SP performant din toate punctele de vedere

      Desi pentru unii pare la prima vedere un frigider foarte scump isi merita pretul din plin datorita tehnologiilor si functiilor de ultima generatie cu care acesta este dotat. Designul este cel care te va uimi inca de la prima secunda in care culoarea gri inox accentueaza aspectul sau premium solid si de buna calitate potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale.
       Samsung RT46H5500SP este un frigider modern care vine sa aduca in bucataria ta un plus de personalitate si modernism cu un aspect placut per ansamblu. Totul de la manere pana la materialele din care acesta este construit sunt din inox cu finisaje foarte bune in nuanta gri. Usa frigiderului este prevazuta si cu un dozator apa foarte util in special in zilele calduroase de vara cand poti savura un pahar de apa rece la indemana.
       Samsung RT46H5500SP este un frigider de capacitate mare de un volum total de 458 litri din care 346 litri ii revin frigiderului iar restul de 112 litri congelatorului pozitionat in partea superioara. Volumul frigiderului este impartit intre cele 4 nivele de rafturi di sticla securizata foarte rezistenta ce pot fi si glisate sau repozitionate pentru acces la alimente cat mai usor. Ultimul compartiment de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor, compartiment in care temperatura ramane mereu constanta si nu scade sub limita de 0 grade. Congelatorul pozitionat in partea superioara are un sistem de racire de tip No Frost si o capacitate de congelare de 7Kg la 24 de ore. 
       Combina frigorifica este dotata cu un sistem de racire de tip No Frost care impiedica formarea ghetii in interiorul acesteia mentinand un climat perfect pentru alimentele tale cu un nivel optim al umiditatii. Racirea se face prin intermediul curentilor de aer rece de tip Multiflow dispersati din mai multe zone pe fiecare nivel in parte obtinand astfel o temperatura constanta in tot interiorul combinei frigorifice.
       De remarcat este si faptul ca aceasta este foarte bine optimizata din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+, mai economica cu pana la 25% fata de modelele clasice din clasa A.
       Sistemul de avertizare usa deschisa te va avertiza sonor in cazul in care uiti usa deschisa mai mult de 10 secunde.

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lasă un comentariu