Frigider Arctic AND266+ pret si caracteristici de ordin tehnic

        Friderul Arctic AND266+ este unul dintre cele mai bune combine frigorifice produse sub brand propriu de catre cei de la Arctic in Romania. Este un frigider de dimensiuni medii fiind recomandat locuintelor in care spatiul nu este la discretie si totodata datoita consumului mic de energie.
       Acesta este un frigider in 2 usi, din clasa energetica A+ cu un volum net total de 253 litri din care 69 de litri ii revin congelatorului. Rafturile sunt ajusatabile atat cele din compartimentul frigorofic si si cele din congelator astfel ca spatiul poate fi folosit in totalitate la adevarata sa valoare. 

                         Verifica pret actualizat si disponibilitate stoc

                               


        Frigiderul este compartimentat pe 3 rafturi avand deasemenea si un compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor respectiv un suport pe usa in care puteti depozita bauturi racoritoare. 

        O alta caracteristica importanta a acestui frigider o reprezinta garnitura antibacteriana care ofera protectie impotriva bacteriilor pentru a mentine alimentele in cea mai buna conditie un timp indelungat. 

  •      Garantia oferita la achizitionarea acestui  frigider este de 3 de ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

     Consider ca este alegerea perfecta daca doresti sa cumperi un frigider care sa indeplineasca cele mai inalte standarde ale calitatii.

  •     Daca ai noroc o poti gasi la reducere pe stoc in cel mai mare magazin online: Verifica Promotie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>