Espressor manual DeLonghi EC221.B mic si performant

         Daca pentru tine cafeaua este cea care iti da energie in fiecare zi incepand de la primele ore ale diminetii alege cel mai la indemana dispozitiv cu ajutorul caruia vei deveni un adevarat maestru in prepararea celor mai bune cafele. Espressor manual DeLonghi EC221.B este un dispozitiv care nu ar trebui sa lipseasca de pe masa unei gospodine fiind un adevarat ajutor fie ca vrei sa prepari o cafea, un latte machiato sau un cappuccino. Nu ocupa nici prea mult loc designul fiind unul compact ce se potriveste oriunde in bucataria ta.
         Espressor manual DeLonghi EC221.B are o putere de 1100W si o presiune in recipientul de preparare a bauturilor de 15 bari cu un rezervor de apa de 1 litru. Cafeaua macinata de rasnitele mecanice isi pastreaza aroma cafelei originale care deobicei se pierde atunci cand o faci la ibic. Espressorul este dotat cu un sistem ce permite alimentarea simultana a doua cesti de cafea. 
       Functia Eco opreste automat espressorul in momentul in care acesta nu este utilizat timp de 20 minute, foarte utila atunci cand ne gandim la consumul de energie ce ar putea fi risipit.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un espressor performant de real ajutor in special in diminetile in care esti in graba cu pregatitul cafelei: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, avand un discount de 50%: Verifica pret redus

Lasă un comentariu