Combina frigorifica Beko DBK 346++ la cel mai bun pret, review tehnic

         Beko DBK 346++ este o combina frigorifica in doua usi avand o capacitate maxima de stocare de 292 litri avand un design modern fiind potrivita pentru un apartament de dimensiuni medii. 
         Din punct de vedere energetic combina frigorifica Beko DBK 346++ se remarca princonsumul mic de energie electrica, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A++ cu un consum mic oferind o eficienta de racire foarte buna.
         Frigiderul pozitionat in partea superioara are o capacitate maxima de stocare de 197 de litri, iar restul de 95 de litri ii revin congelatorului. Frigiderul dispune de 4 rafturi din sticla securizata, 3 suporti pentru usa dintre care unul cu sistem de inchidere si compartimente speciale pentru fructe/legume. 
         Combina frigorifica Beko DBK 346++ este dotata cu mai multe functii: 

Protectie antibacteriana pe garnitura usa – aditivi speciali ce previn formarea mucegaiului si a bacteriilor
Buzzer – avertizare sonora in cazul in care usa frigiderului a fost lasata deschisa mai mult de 1 minut.
         In timpul fnctionarii zgomotul produs este aproape insesizabil, aceasta fiind foarte silentioasa avand un raport al zgomotului de doar 56 dB. 

Recomandare:

         Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici