Motopompa Steinhaus PRO-GP50, pret, specificatii tehnice

    Steinhaus PRO-GP50 ofera solutia ideala pentru perioadele din an atunci cand seceta devine un fenomen persistent la nivelul culturilor, asigurand necesarul zilnic de apa pentru supravietuirea plantatiei. In generat orice agricultor ar trebui sa dispuna de un astfel de dispozitiv independent de reteaua electrica, avand alimentarea pe benzina. Steinhaus PRO-GP50 reuseste sa fie pus in functiune fara prea mare efort din partea utilizatorului, singura problema pe care trebuie sa o ai cu aceasta este aceea de a asigura consumabilele ca mai toate motoarele pe benzina, si aici ma refer la ulei pentru o lubrifiere adecvata. Cu o mentenata corespunzatoare, prin schimbarea uleiului si utilizarea unei benzine superioare, aceasta nu se va defecta, autonomia de lucru depinzand de capacitatea rezervorului si de consumul motorului. Inainte de utilizarea motopompei se efectueaza corect pregatirea echipamentului, cuplarea furtunelor, verificarea combustibilului, uleiului si filtrelor.

Motopompa Steinhaus PRO-GP50, 2", 7CP, 33.000l/h, 4 timpi, benzina, autonomie 2.65 ore

    Acest model are un nivel de manevrabilitate ridicat, cu acoperirea unei suprafețe de teren mult mai întinsa, precum și un timp de lucru mult mai scazut, ca urmare a puterii marite a motorului. Rezervorul are o capacitate de 3.6 litri de benzina, care ii asigura autonomie de cca. 2.65 ore de functionare cu un debit de 33.000 de litri de apa/h. Motopompa se amplaseaza pe o suprafata plana si suficient de rigida pentru a preveni eventualele deplasari si scufundari in pamant. Aceasta nu trebuie sa fie mai inclinata de 10-13 grade. Daca motopompa este utilizata in interior aceasta trebuie asezata intr-o zona bine ventilata.

Motopompa Steinhaus PRO-GP50, 2", 7CP, 33.000l/h, 4 timpi, benzina, autonomie 2.65 ore

     Filtrul de refulare trebuie sa fie scurt, cu diametru mare pentru a se reduce frecarea lichidului si a se mari debitul pompei. Un furtun lung sau cu diametru mic mareste frecarea si reduce debitul.

    Furtunul de aspiratie trebuie sa fie armat cu perete care nu se pliaza sau cu sarma. De asemenea, furtunul de aspiratie nu trebuie sa fie mai lung decat este necesar. Performanta motopompei este cu atat mai buna cu cat furtunele sunt mai scurte. Furtunul este fixat cu colierul, cuplajul pe furtunul de aspiratie pentru prevenirea patrunderii aerului si pierderea aspiratiei. Se monteaza sita filtru la celalalt capat al furtunului de aspersie si se fixeaza cu un colier. Sita previne infundarea motopompei.

Motopompa Steinhaus PRO-GP50, 2", 7CP, 33.000l/h, 4 timpi, benzina, autonomie 2.65 ore

 

    Performantele ridicate oferite de acest motor termic de 7 CP, utilizat de motopompa Steinhaus PRO-GP50 sunt urmatoarele: putere motor 3.2 kW, capacitate cilindrica 212 cm cubi, alimentat la capacitatea maxima de 3.6 litri. Motorul in 4 timpi si racier cu aer, de 7 CP si 212 cc. asigura pomparea cu debit maxim de 33.000 litri pe ora, si poate livra apa pana la o inaltime maxima de 30 de metri. Adancimea de aspiratie poate ajunge pana la 7 metri adancime. Racordul pentru refulare si aspiratie apa pe care va trebui sa il utilizezi are un diametru de 50 mm. Acesta nu vine inclus in set, fiind nevoie sa il achizitionezi separat din magazinele specializate. Sistemul de pornire este pe baza de demaror cu sfoara. 

Debit maxim 33 m³/h
Inaltime de refulare 30 m
Adancime de absorbtie 7 m

    Motopompa de apa Steinhaus PRO-GP50 este un utilaj agricol care iti usureaza cu mult munca in gospodarie, gradina sau pe terenul agricol. Odata ce alegi acest model vei avea parte de un ajutor pe termen lung, care iti ofera si o garantie de 2 ani. Irigarea constanta creste potentialul de productie al culturilor din gradina dar in egala masura, aplicata in exces le poate afecta iremediabil.

Recomandare:

      Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Motopompa Steinhaus PRO-GP50, 2", 7CP, 33.000l/h, 4 timpi, benzina, autonomie 2.65 ore