Televizor LED UTOK, 101 cm, U40FHD5 pret si specificatii tehnice

      Pentru cei interesati de un TV cu diagonala generoasa de 101 cm, potrivit pentru o camera de apartament, living sau chiar ca monitor pentru PC, atunci UTOK U40FHD5 ar putea fi solutia potrivita. Este un model din noua gama, fara functii Smart, insa suficient de bine dotat incat sa poata fi utilizat atat ca TV cat si ca monitor. Televizorul arata foarte bine ca design, este subtire iar materiale de constructie dau senzatie de calitate. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv, dupa cateva minute aproape ca le inveti ordinea. De la interior spre exterior, tot ceea ce tine de acesta este absolut exceptional, dar sa incepem cu partea de exterior mai intai, acolo unde vei remarca imediat calitatea materialelor folosite dar si finisajele de top care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Pentru o pozitionare cat mai stabila, acesta beneficiaza de doua picioruse asezate simetric la colturi.

Televizor LED UTOK, 101 cm, U40FHD5, Full HD, Clasa A

     Este subtire iar ecranul este pus in valoare la maxim datorita ramelor ce ocupa un spatiu destul de redus din suprafata acestuia. In plus, sistemul audio integrat stereo de putere 2 x 6 W beneficiaza de rezonanta si profunzime de inalta calitate, oferindu-ti o solutie simpla si eleganta nevoii unei experiente acustice complete. Caracteristicile audio pot fi modificate din zone de egalizator a meniului Sound Mode.

       Suporta rezolutii Full HD fiind capabil sa redea imagini la rezolutii 1920 x 1080 pixeli cu o luminozitate de 220 cd si un contrast nativ de 5000:1 avand un timp de raspuns de 8.5 ms. Unghiul de vizibilitate este deasemenea unul foarte bun de pana la 178 de grade. Timpul de raspuns ca valoare valorifica la maxim miscarile ce se succed rapid asemenea celor din transmisiunile live ale evenimentelor sportive sau filme de actiune, fapt care face ca in esenta sa nu se piarda din informatie.

       Functiile speciale de care beneficiaza, sunt urmatoarele: Temporizator – utilizatorul poate seta un interval de timp de functionare dupa care acesta sa se inchida in mod automat, functie redare fisiere audio/video de pe stick de memorie prin USB. Functia PVR – functioneaza ca un recorder care inregistreaza emisiunea preferata pe suport stick de memorie pe programul si la ora stabilita de tine. Astfel chiar daca nu esti acasa poti sa revezi inregistrarea si sa te bucuri de informatiile care conteaza pentru tine. 

      Acesta sta bine si pe partea de conexiuni fiind dotat cu 2 porturi HDMI, o intrare USB 2.0, Scart, slot CI+ si  intrare jack pentru casti televizorul putand fi conectat la dispozitive externe foarte usor. Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporat va face posibila chiar si redarea fisierelor video prin simpla conectare a unui stick sau HDD extern la un port USB.

       Utok  U40FHD5 este un televizor economic de nu incarca facturile la curent, avand un consum mediu de 74 W, greutatea sa masurata fiind de numai 6.6 Kg. Astfel daca doresti, il poti plasa la inaltime cu usurinta, folosind un suport de TV dedicat VESA.

Recomandare:

          Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni medii, capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte accesibil: Verifica oferta pret

    Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Televizor LED UTOK, 101 cm, U40FHD5, Full HD, Clasa A

Lasă un comentariu