Aparat pentru preparat vafe/gofre Star-Light WMH-700W pret si pareri

     Sa prepari singur in casa vafe sau grofe dupa retete auzite sau de pe internet poate insemna o provocare daca esti la prima experienta de acest fel. Uneori cu putin ajutor, din partea celor dragi sau a unui aparat profesionist asemenea lui Star-Light WMH-700W poate face ca lucrurile sa capete o turnura mai distractiva. Retete de acest tip se pot gasi oriunde pe internet, pe bloguri, in format scris sau vizual. Acestea pot fi utilizate atat dimineata la mic dejun sau seara la intalnirile cu prietenii. 

   Sa folosesti un aparat asemenea celui de la Star-Light WMH-700W nu este atat de greu, aparatul fiind dotat cu o balama metalica ce prinde la mijloc formele ce vor inmagazina aluatul la mijloc. Aparatul iti da posibilitatea sa prepari 5 gofre simultan, lucru important atunci cand ai invitati la masa si nu iti doresti sa ii lasi sa astepte pana la urmatoarea “runda”. Trebuie avut grija la modul cum interactionezi cu acesta, deoarece materialul metalic de la exterior se incalzeste destul de tare, si astfel pot aparea accidente. Reglajul temperaturii se poate executa cu ajutorul unui termostat mecanic pe mai multe trepte de intensitate. Odata la punerea in functiune, un bel LED anunta utilizatorul ca acesta este in proces de preparare. Puterea maxima oferita utilizatorului este de 700 W, suficient de  mare pentru activitatea de preparare de vafe/gofre.  

     Sistemul de placti anti-aderente permite o curatare usoara dupa fiecare operatiune in parte. Deasemenea materialul antiaderent permite o usoara indepartare a aluatului pregatit astfel incat acesta sa nu se lipeasca pe suprafata. Aparatul este minunat, acesta fiind atractia in fiecare dimineata in bucatarie, atat pentru cei mici cat si cei mari. Timpul de preparare a desertului este de ordinul a cateva minute, deci nu trebuie asteptat prea mult timp pana cand totul este gata. Desertul poate fi gustat atunci cand e cald, aspectos, avand o mireasma la care nu vei rezista prea mult timp fara sa gusti. Sunt tare incantata ca ies niste gofre in forma de inima perfecte, pufoase. Bate de departe alte marci mult mai scumpe.

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca doresti sa prepari un desert acasa rapid si gustos, un dispozitiv ieftin si placut la oferta curenta: Verifica oferta pret

    In plus, daca prinzi si reducerea actuala, il poti lua chiar mai ieftin de atat: Verifica pret actualizat

Aparat pentru preparat vafe/gofre Star-Light WMH-700W, 700W, Termostat ajustabil, Negru/Inox