Combina frigorifica Arctic AK60400NF-RO+ pret si specificatii tehnice

    Combina frigorifica Arctic AK60400NF-RO cu comenzi clasice se remarca inca de la prima vedere printr-un finisaj elegant dat de design-ul cu motiv traditional romanesc si materialele de calitate din care aceasta este confectionat unde culoarea Arctic silver care predomina sugereaza clasa premium din care aceasta face parte. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa fie plasat congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are un termostat usor de folosit care permite reglarea rapida a temperaturii, in functie de nevoi si temperatura ambientala. Poti schimba cand vrei temperatura de pastrare a alimentelor.

     Acest model are tehnologia de racire Full No Frost automata atat a frigiderului cat si a congelatorului. Arctic avand tehnologia de racire Air Flow Dual Tech pe baza de curenti de aer multidirectionali, mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata. Distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente frigorifice impiedica amestecul mirosurilor intre acestea si previne deshidratarea alimentelor. Combina frigorifica Arctic cu dezgheţare automată No Frost, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Acest model cu tehnologie de racire dinamica prin ventilatie cu aer uscat are un volum net generos pe frigider de 257 l precum și un compartiment special pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc.

Combina frigorifica Arctic AK60400NF-RO+, No Frost, 356 l, H 201, Clasa A+, Alb

     Rafurile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 3 din 4 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Usa frigiderului reversibila cu maner vertical este echipata cu 4 suporturi ajustabile ce permit folosirea eficienta a spatiului din frigider, in functie de tipurile de alimente depozitate si de dimensiunile lor. Tu decizi cum iti organizezi frigiderul. In partea inferioara a combinei Arctic se afla compartimentul mare etans de tip Garden Fresh de depozitare pentru legume si fructe. In acest compartiment alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata de timp. Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Arctic are la interiorul frigiderului un termostat reglabil, util si usor de actionat.  

      Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand trei compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni Fast Freeze XL Zone ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere etans. Puterea de congelare a aparatului este de 4 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Aparatul are in dotare si sistemul de avertizare sonora Eco Buzz, in cazul ne inchiderii sau inchiderii incorecte a usii. 

      Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: ST – T de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

   Arctic avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 20 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Aparatul este dotat cu un compresor silentios care genereaza un zgomot de 43 dB.  

    Din punct de vedere energetic Arctic AK60400NF-RO se remarca prin consumul energetic mic de 351 kWh/an facand parte din clasa de consum A+. Volumul total a acestei combine frigorifice este de 356 de litri din care 257 de litri ii revin frigiderului iar restul de 99 de litri congelatorului. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 201 x 59,5 x 65 si o greutate de 60 Kg. In plus clientii Arctic beneficiaza zilnic de sustinerea si asistenta expertilor de la Arctic, in toate etapele achizitiei si utilizarii produsului. Mai mult experti Arctic iti vor raspunde prompt atat online, prin live chat pe site-ul www.arctic.ro, cat si la numarul de telefon *9010.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

Combina frigorifica Arctic AK60400NF-RO+, No Frost, 356 l, H 201, Clasa A+, Alb