Set mobilier de gradina Excellent Houseware pret si specificatii tehnice

     Cu mobilier din lemn in stil rustic ne-am intalnit de multe ori si pana acum, la terase, in case de vacanta si in case de locuit deasemenea. Acest mobilier a fost realizat din lemn masiv care este tratat impotriva factorilor atmosferici externi si materialul sintetic din perne. Acest set de mobilier de gradina/terasa facut in stil modern imbina foarte bine tehnica traditionala utila cu stilul extetic modern.

     Mobilierul produs astfel rezista foarte bine conditiilor meteorologice extreme. Cadrul din lemn masiv de pin este certificat FSC, rezistent la lumina soarelui. Lemnul este tratat si cu solutii fungicide, in timp ce tesatura speciala din material sintetic din care sunt facute pernele, asigura durabilitatea pe termen lung a mobilierului in: ploaie, soare, cald si rece, in acelasi mod. Acest set de gradina/terasa de culoare carbune cu vopsea de apa TEKNOL Aqua 1410, ce face parte din oferta este compus din 2 fotolii din cadru din lemn prins in suruburi capsate cu cap ingropat, cu spatar ergonomic din plastic si cotiere de sprijin.Set mobilier de gradina, 2 fotolii, canapea si masuta, perne incluse, Excellent Houseware     O canapea de doua locuri din cadru din lemn prins in suruburi capsate cu cap ingropat, cu spatar si cotiere de sprijin cu aspect modern si o masuta din cadru din lemn cu blat din sipci din lemn. Pentru un plus de confort, scaunele si canapeaua au incluse perne pentru sezut din material textil poliester de 170gr./mp. Pernele scaunului si a canapelei de culoare gri deschis au o grosime de 5 cm. avand umplutura dintr-un burete moale si confortabil, care impreuna cu suprafata sintetica este foarte rezistenta la factorii externi agresivi. Greutate maxima admisa pe fiecare scaun este de 120 Kg.

     Dimensiunile mesei de forma dreptunghiulara sunt de (L, l, H)mm: 78 x 55 x 38.

     Dimensiunile celor 2 fotolii sunt de: (L, l, H)cm: 72,5 x 65 x 74,5 iar ale canapelei sunt de: (L, l, H)cm: 133 x 65 x 74,5. Acest set mobilier de gradina arata foarte bine si este comod indiferent de zona unde o vei aseza iar materialul de foarte buna calitate ii da acesteia un aspect de lucru bine facut nu ieftin din categoria premium. Un alt avantaj al acestui set mobilier, este ca datorita greutatii reduse de numai 35 de kilograme piesele care fac parte din acest ansamblu pot fi mutate usor, in acest fel reorganizarea spatiilor formate cu ele se poate realiza foarte repede. Acest model prin aspectul pretentios, exclusiv, prin durabilitatea culorii si a formei, ofera o solutie excelenta pentru mobilarea spatiului in care locuiesti. Casa si gradina pare mult mai primitoare cu un aer pitoresc aceasta reusind sa se integreze perfect alaturi de stilul de viata. Pentru o folosire cat mai indelungata se recomanda protejarea mobilierului, in perioada intemperiilor (ploi si vanturi puternice), utilizand o husa de protectie impermeabila. Pernele pentru sejut in numar de 4 bucati sunt lavabile.

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti transport gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Set mobilier de gradina, 2 fotolii, canapea si masuta, perne incluse, Excellent Houseware

Lasă un comentariu