Aparat de aer conditionat Zantia Havai Super Inverter, 9000 btu/h pret si specificatii tehnice

     Modelul Zantia Havai Super Inverter, 9000 btu/h este un aparat de aer conditionat profesional, dotat cu o multitudine de functii moderne, ce ofera, pe deasupra, o mare capacitate de schimbare a temperaturii in incapere. Din punct de vedere estetic este un aparat elegant de culoare alb/argintiu, ce nu poate strica aspectul incaperii, avand un display discret. Acest aparat unic raceste si incalzeste casa confortabil cand temperaturile de la exterior urca pana la 50°C sau coboara pana la -15°C. Aparatul de aer conditionat Zantia Hawai poate reprezenta o buna optiune, datorita tehnologiei InverterAceasta tehnologie nouă reduce consumul de energie al aparatelor de aer condiționat cu minim 40% raportat la aparatele convenționale. De asemenea, un aparat de aer conditionat cu tehnologie DC Inverter, atinge si mentine temperatura dorita intr-un timp mult mai scurt si in acelasti timp functionarea unitatii este mult mai silentioasa. Unitatea interioara a aparatului de aer produce un zgomot secvential pe cele 12 trepte de ventilare a unitatii interioare de la 28 la 40 dB.

     Capacitatea sa de racire este de 9000 BTU si de 10000 BTU capacitatea de incalzire, fiind inclus in clasa de energie A++ la modul de racire si clasa A+++ la modul de incalzire. Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este impresionanta, cu un consum anual de 225 kWh/an la racire si de 935 kWh/an la incalzire. Aparatul fiind destinat exclusiv dormitoarelor, birourilor si altor incaperi cu dimensiuni mai mici de pana la 30 mp. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. La capitolul eficienta energetica in functie de sezon are un coeficient de randament foarte bun SEER de 6,9 la racire si de 5,1 coeficient de randament SCOP la incalzire. Aceste date reflectă consumul real de energie al pompe de căldură Zantia Hawai, cu emisii de CO2 mai scăzute. 

      Indicii SEER şi SCOP măsoară consumul anual de energie şi eficienţa în timpul unei utilizări zilnice, normale. Pe termen lung, aceste două valori iau în considerare fluctuaţiile de temperatură şi perioadele, în modul aşteptare, pentru a furniza o indicaţie clară şi fiabilă a eficienţei energetice normale, pe durata unui întreg sezon de încălzire sau răcire.

     Clasa energetica in functie de SEER si SCOP: Mai pe intelesul tuturor, adică la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere „frig” de 6,9 KW si „caldura” la 1 KW consumat din reţea, aparatul introduce în încăpere 5,1 KW. 

      Elementul de filtrare cu autocuratire al acestui aparat de foarte buna calitate include 5 tehnici de tratare a aerului, cu impact extrem de redus asupra mediului si consum foarte redus de energie. Aerul este purificat prin trecerea filtrului de praf si polen, urmand ca filtrul cu argint de purificare a aerului sa retina alergeni cum ar fi polenul si acarienii de praf. Acest filtru retine polenul si acarienii in proportie de 99% sau mai mult. In etapa finala, filtrul poate curata aerul printr-o serie de reactii chimice. De pilda, stratul de hidroxiapatit de calciu din compozitia filtrului absoarbe bacteriile, virusurile, amoniacul, oxidul de azot si alte substante nocive. Astfel, oxidul de titan, activat in urma expunerii la lumina naturala, genereaza radicali de hidroxil dizolvand substantele absorbite in apa in bioxid de carbon. In plus acest tip de filtru improspateaza incaperea cu propriul sau deodorizant. Acest model modelul beneficiaza de un sistem de autocuratare activat automat dupa fiecare funcționare. Acesta consta în uscarea interiorului aparatului, in acest mod fiind eliminata aparatia mucegaiului. Aparatul de aer conditionat de la Zantia continua sa functioneze chiar si in cele mai dificile medii. Triple Protector Plus nu permite compresorului si controlerului sa se supraincarce de curentii electrici fluctuanti, fara un stabilizator de tensiune separat.

     Pe partea de funcții, modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri: Funcţia automat (cu această funcţie aparatul de aer condiţionat va realiza cel mai bun randament atât în ceea ce priveşte consumul cât şi temperatura, indiferent de meniul ales, rece sau cald).

     Functia de incalzire se realizează după principiul pompei de căldură spre deosebire de aparatele care folosesc rezistenţa electrică. Pompa de caldura extrage caldura din aerul exterior şi o aduce în interior, de aceea aparatele care asigura racire si încalzire se mai numesc si pompe de caldura. Pentru racire, sistemul este inversat, aparatul extrage caldura din aerul din interior si o cedeaza afara. Agentul care face acest transfer de energie este o substanta R410a cu doua starii fizice, de gaz si de lichid in functie de parametri fizicii de lucru. Cu aceasta tehnologie consumul de energie electrica se reduce semnificativ fata de cel al rezistentelor electrice, fiind de 3 ori mai mic. Acest sistem funcționeaza pe încalzire la temperaturi exterioare cuprinse între -15°C si +30°C. In plus aparatul are tehnologia Hot Start ce permite ca la inceputul procesului de incalzire si dupa procesul de racire, ventilatorul interior incepe sa functioneze doar cand schimbatorul de caldura din interior este cald pentru a nu transmite flux de aer rece la inceperea procesului.

    Follow Me, functie care permite telecomenzii sa comunice unitatii interne temperatura din zona unde este amplasata, practic exista un termometru in telecomanda.

     Modulul Sleep/Night are rolul de a asigura un somn linistit pe timp de noapte, cu un consum energetic cat mai redus. Aparatul de aer conditionat Zantia va modifica temperatura cu cate 1 grad Celsius pe ora, in primele 2 ore, urmand a o mentine constanta pentru urmatoarele 5 ore. Astfel nu veti resimti schimbari bruste de temperatura si nici nu veti fi deranjati de zgomotul rezultat, intrucat acesta trece automat pe un modul silent.

     Funcţia de ventilaţie (cu această funcţie, aparatul de aer condiţionat ventilează aerul din încăpere in 12 trepte cu un debit maxim de 470 mc/h, fara sa-i modifice temperatura.

      Functia de dezumidificare este utila atat in lupta cu mucegaiul, cat si in zilele toride de vara, cand umiditatea excesiva creeaza cel mai mare disconfort. Interesant este ca aceasta poate functiona independent de modificarea temperaturii din incapere, eliminand 1 l/h condens.

     Funcţia Auto Clean de la Zantia previne acumularea umidităţii prin pornirea ventilatorului chiar şi atunci când dispozitivul este oprit. Procesul dureaza 17 minute iar fupa finalizare aparatul se opreste si poate fi repornit pentru functionare. Drept rezultat atât aparatul de aer condiţionat, cât şi camera rămân uscate şi curate.

     Functia Jet Cool aparatul de aer conditionat Zantia ofera flux de aer optimizat de mare viteza, care poate raci repede si uniform camera in toate directiile, insa va inregistra un consum suplimentar de energie. 

     Dezghetare automata: Când temperatura exterioară este redusă dar există umiditate ridicată, după o funcţionare îndelungată se va forma gheaţă pe unitatea exterioară, care va afecta efectul de încălzire. In acest moment se va activa automat funcţia de dezgheţare iar funcţionarea încălzirii se va opri timp de 10 min odata la 50 de min.

     Timer-ul 24h si functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie sistemului de climatizare Zantia, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare. Datorita acestei functii, nu va mai fi nevoie de nicio actiune din partea noastra, dupa reluarea alimentarii.

     Functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant atunci cand sunt detectate scapari de agent frigorific, unitatea va arata eroare cod ” CE ” si se va opri in mod automat. Aceasta functie poate proteja compresor de a fi afectat de temperaturile ridicate din cauza scapari de agent frigorific.

     Controlul aparatului se poate face prin telecomanda primita dar si cu ajutorul smartphone-ului. Totusi, pentru controlul WiFi este nevoie de un modul M-Smart Wi-Fi care se va instala in unitatea interioara. Prin intermediului modulului M-Smart Wi-Fi puteti controla aparatul de aer conditionat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone, iar aplicatia se descarca gratuit prin scanarea codului QR aflat pe pachetul WIFI. Modulul M-Smart Wi-Fi este optional si se poate achizitiona separat.

      Aparatul de aer conditionat Zantia intra automat intr-un regim de economie energetica, atunci cand se afla pe stand-by, acesta reusind o eficientizare de pana la 80%, consumand doar 1 W. Aparatul de aer conditionat Zantia dispune si de o functie de memorare a unghiului de baleiaj. Aceasta tine minte ultima pozitie setata inainte de inchidere si o adopta automat la redeschidere. Unitatea interioara cantareste 7 kilograme avand dimensiunile de (L, l, H)mm: 717 x 193 x 302, iar cea exterioara are o greutate de 26,6 kilograme cu dimensiunile de (L, l, H)mm: 770 x 300 x 555. Agentul refrigerant folosit in instalatia de climatizare este R410 a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare. Acest agent folosit de pompa de caldura fierbe la temperatura de –40°C.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 5 ani daca il comanzi de aici

Aparat de aer conditionat profesional Zantia Havai Super Inverter, 9000 btu/h, Clasa A++, WI FI Smart GRATIS, Filtru Fotocatalitic, Fabricat in Portugalia

Aparat de aer conditionat profesional Zantia Havai Super Inverter, 9000 btu/h, Clasa A++, WI FI Smart GRATIS, Filtru Fotocatalitic, Fabricat in Portugalia