Plita incorporabila Hansa BHI68314 pret si specificatii tehnice

     In ultimul timp se evidentiaza nevoia si plusul estetic pe care trebuie sa-l aduca bucataria in cadrul locuintei, valabil mai ales in bucatariile care comunica cu living-ul, open space, determinand o crestere a cererii electrocasnicelor pe culoarea neagra. Plita incorporabila Hansa BHI68314 este o optiune pentru o astfel de solicitare. Design-ul este potrivit pentru un produs de ultima generatie. Plita are un design modern de culoare negru antracit, cu butoane touch control pozitionate in fata cu variator de putere in 9 trepte, de culoare negru, iar materialul din care este construit este cristal vitroceramic cu marginile sanfrenate. Plita incorporabila Hansa BHI68314 are dimensiunile standard de (IxLxA) cm 5,5 x 57,6 x 51,8 si o greutate de 13 Kg. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil.

     La acest model cu inducție de la Hansa, gradul de uzură al vaselor este aproape inexistent în timp, pentru că acestora nu li se aplică nicio căldură. Sub „ochiul” de gătit se află un electromagnet care transformă practic vasul de gătit într-un generator de căldură, fara ca spatiul din jurul acestuia sa se incalzeasca. 

     Pe plita cu inducție poți folosi orice vas care este conductor magnetic, dar vasele speciale pentru plitele cu inducție au funduri mai groase pentru o eficiență mai mare. Nu vor funcționa însă niciodată vasele din aluminiu. În doar câteva secunde vei aduce la fierbere un litru de lichid, iar temperatura rămâne constantă pe tot decursul gătitului. Cele patru zone de gatit sunt dispuse in asa maniera incat veti putea apela la utilizarea simultana a acestora. Acest model, are capacitatea de a fierbe 2 L de apă într-un timp de până la de trei ori mai scurt decât alte plite convenționale.

    Suprafata plitei fiind din cristal vitroceramic Schott Ceran, are un design elegant si este foarte usor de curatat. Datorita procesului de productie inovator dezvoltat si patentat de SCHOTT, acest model vitroceramic de la Hansa este produs fara a se utiliza in procesul de fabricatie, arsenic sau metale grele. Aceasta solutie, unica in lume, asigura beneficii considerabile pentru mediul inconjurator. La sfarsitul duratei indelungate de viata utila, acest model de plita poate fi reciclat si reutilizat ca material de constructie. Puterea de ardere a acestui model se face printr-o functie avansata Slide Control ce are un variator de putere ce gliseaza in mod continuu, simplificand modul de utilizare si aducand un plus de confort in bucataria dumneavoastra. Acest model este dotat cu functia Quick Start ce are in dotare un senzor ce detecteaza si activeaza automat zona unde am pus un vas de gatit. In plus prin amplasarea unui vas pe una dintre zone de gatit, pe panou se activeaza afisajul aferent zonei respective.
     In plus acest model are si o functie de temporizare de pana la 99 de minute, care la sfarsitul timpului setat de noi opreste automat ochiul emitand in acelasi timp si un semnal sonor de avertizare.

     Daca ne grabim, prin accesarea functiei 4 x Power Boost, se reduce timpul de fierbere cu pana la 50%. In aceaste zona de radiatie creste puterea de ardere atingând chiar 3000 W. Indicativul 4x inseamna ca toate cele 4 zone de preparare sunt dotate cu functia Booster. Cu functia Fierbere automata din dotare acest model prepara alimentele care trebuie sa fie mai intai clocotite rapid, iar apoi sotate sau prajite. Aceasta a doua etapa de preparare reduce automat temperatura zonei de incalzire dupa expirarea perioadei de timp de fierbere intensiva urmand o etapa cu fierberea la foc mic. Cu functia Mentinerea caldurii permite plitei cu inductie sa mentina temperatura tinta, prevenind, in acelasi timp, supraincalzirea excesiva a vasului de gatit daca acesta este incalzit gol sau fierbe fara lichid. Cu functia de pauza in in cazul in care vrem sa luam o pauza, procesorul opreste plita si, simultan, salveaza toate setarile. Prin intermediul panoului tactil cu senzori, plita se reporneste si restabileste setarile anterioare ale zonelor de incalzire prin inductie. Pentru protectia aparatului si a noastra aparatul are in dotare protectie la supra-incalzire si un indicatorul de caldura reziduala ce avertizeaza utilizatorii cu privire la faptul ca zona de incalzire inca este fierbinte, chiar daca a fost dezactivata. Aceasta tehnologie include un sistem de iluminare de fundal ale plitei ce prezinta informatii privind starea de functionare a aparatului. Daca plita este fierbinte, marginile stralucesc. Acest sistem de avertizare prin iluminarea plitei constituie, de asemenea, un element decorativ deosebit si util. Aceasta functie ne permite sa gatim in siguranta si foarte comod. In plus programul Child Lock permite blocarea comenzilor plitei pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce plita este in functiune. Copiii se pot juca langa plita care nu functioneaza, fara ca sa fie supravegheati permanent. 

     Plita dispune de o putere maxima de 7,4 kW fiind impartita intre doua arzatoare mici cu o putere de 1,4 kW/h doua arzatoare normale cu o putere de 2,3 kW/h. Modul de control al functionari se face cu ajutorul butoanelor, senzitive, ce actioneaza si sistemul de protectie pentru copii.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Plita incorporabila Hansa BHI68300, Inductie, 4 Zone de gatit, Touch control, 60 cm, Sticla neagra