Plita incorporabila Beko HIMW64225SX pret si specificatii tehnice

      Beko se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Datorita calitatii produselor brand-ului Beko, acestea sunt utilizate la scara larga. Beko HIMW64225SX este o plita multifunctionala extrem de simpla care insa ii mareste fiabilitatea. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice si incorporabile propusa de producatorul Beko pentru piata europeana. Aparatul Beko despre care vorbim astazi este o plita cu alimentare pe gaz metan ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (I x L x A) (cm) 9,9 x 58 x 51 centimetri si o greutate de 9 Kg.

     Plita are un design modern, de culoare argintiu, iar materialul din care este construit este inox. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la gatit cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda pozitionat frontal dreapta, actionat de 4 butoane rotative, indeplinesc functiile de: pornire oprire aparat, aprindere integrata si variator de putere.

     Suprafata plitei fiind din inox cu design elegant este foarte usor de curatat. Cele 2 gratare din fonta emailate au un design continuu, fără a mai fi necesar să vă chinuiţi să ridicaţi oalele grele de pe plita.

     Plita dispune de o putere maxima de 7,8 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii cu o putere de 1,75 kW si 1 arzator mare cu ardere dubla Wok, avand o putere de 3,3 kW. Plita va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. 

     Plita dispune de aprindere electrica, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Plita incorporabila Beko HIMW64225SX, Gaz, 4 Arzatoare, Wok, 60 cm, Inox