Radio portabil Blaupunkt PP5BR pret si specificatii tehnice

        Blaupunkt PP5BR este un radio portabil pe care il poti lua dupa tine oriunde, este compact si incape cu usurinta chiar si in bagajul de calatorie. Am ramas surprins de aceasta bijuterie, arata foarte bine ca design dar cel mai important este calitatea sunetului, cu un bass puternic s clar chiar si la volum maxim. Nu distorsioneaza iar dimensiunile reduse si finisajele merita toti banii.

        Cantareste aproximativ 720 de grame iar dimensiunile sale sunt incadrate in urmatoarele valori: 180 x 100 x 100 mm. Puterea maxima exisa de cele doua boxe stereo este de 6 W. Receptia FM este una de foarte buna calitate, semnalul bate foarte bine chiar si in incaperile bine izolate, prinde cam tot ce se poate in zona iar selectia posturilor de radio se face digital, frecventele fiind afisate pe un display de tip LED.  Exista si optiunea de afisare ceas, optiune selectie pentru a seta alarmele care sa te trezeasta de dimineata, fie alegand un ton prestabilit sau una din frecventele radio preferate.

      Poate memora pana la 60 de frecvente FM, iar selectia posturilor si volumul poate fi modificat si de la distanta cu ajutorul telecomenzii care vine inclusa in pachet.

      Partea de conectivitate este una foarte bine pusa la punct, astfel Blaupunkt PP5BR este capabil sa citeasca fisiere de pe stick de memorie (USB), sau de pe card (card SD) sau sa primeasca semnal audio dintr-o sursa auxiliara (AUX IN). Cu o baterie de 600 mAh, acesta va avea o autonomie de folosire continua de pana la 5 ore. 

Recomandare:

     Este un aparat de radio excelent, pe care il vei putea folosi oriunde datorita proprietatii sale de a fi portabil, cu o autonomie foarte buna, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

     Zilele acestea beneficiaza de o reducere considerabila, pret la care il recomand ca fiind o alegere excelenta: Verifica pret redus

Radio portabil Blaupunkt PP5BR, Brown