Televizor LED Samsung, 68 cm, LT28E310EW pret si specificatii tehnice

       Unei camere de dimensiuni mai mici sau la bucatarie este potrivit sa iei in considerare achizitionarea unui televizor de dimensiuni mai mici, asa cum este si Samsung LT28E310EW, un model care beneficiaza de o diagonala de numai 68 cm, capabil sa redea imagini la o rezolutie HD. Designul sau slim si grautatea aproape nesimnificativa, ii va da posibilitatea acestuia sa fie cu usurinta instalat pe un suport tv pe perete, aproape de suprafata plata a acestuia. 

       Este un model usor de utilizat, nu are interfata Smart, un televizor accesibil cu diagonala redusa, excelent pentru o camera de apartament, bucatarie.  Faptul ca are o dimensiune redusa, il face pe acesta sa poata fi utilizat si ca monitor aditional, pentru laptop sau unitate PC, experienta in gameplay fiind una excelenta.

       Samsung LT28E310EW este un televizor ultra slim cu ecran HD care suporta rezolutii de pana la 1366 x 768 pixeli cu o luminozitate ecran de 200 cd/mp si un timp de raspuns de 8 ms. Imaginile sunt vii, colorate bine saturate, trecerea de la un cadru la altul fiind insesizabil avand caracteristici demne de un televizor mult mai scump. Unghiul de vizibilitate este foarte bun chiar si in conditii de luminozitate mare. 

       Accesul la functiile de baza dar si schimbarea posturilor se face cu ajutorul telecomenzii din dotare, care beneficiaza de o arie de semnal de pana la 7-8 metri. Meniul usor configurabil este disponibil si in limba romana. Televizorul poseda tunner DVB-T/C, compatibil cu normele de transmisie europene, o garantie in plus ca nu vei avea probleme in receptionarea tuturor posturilor tv.

      Acesta beneficiaza de mai multe optiuni pe partea de functionare utile: PIP (Picture in Picture) – Poti sa partajezi continutul a doua posturi Tv pe acelasi ecran simultan, mod de vizualizare optimizat pentru jocuri – o caracteristica speciala atunci cand vei folosi televizorul pe post de monitor extern, Sport Mode – mod de vizualizare optim pentru evenimente sportive.

       Pe partea audio televizorul incorporeaza un sistem audio stereo format din doua difuzoare de 2 x 5 W care ofera un sunet clar fara distorsiuni de cea mai buna calitate. Tot pe partea de sunet, televizorul Samsung beneficiaza de sisteme de filtrare avansate, DTS Studio Sound si DTS Premium Sound.

       Televizorul Samsung este deasemenea dotat cu un player media incorporat care poate reda continut multimedia: muzica, filme si poze. Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu 2 porturi HDMI, iesire audio, slot CI+, USB 2.0, VGA, SCART, si cablu coaxial. Slotul CI+ este si el prezent. Consumul nominal in timpul functionarii sale este de doar 44 W.  

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

Televizor LED Samsung, 68 cm, LT28E310EW, HD