Home Cinema Samsung HT-J5500 pret si specificatii tehnice

       Daca te gandesti la cumpararea unui Home Cinema in aceste zile, as dori sa iti recomand Samsung HT-J5500. Este un home cinema de familie foarte accesibil, foarte complet, puternic și foarte competitiv in ceea ce priveste performantele.

       Din punct de vedere al designului, Samsung HT-J5500 este un dispozitiv multimedia Hi-Fi elegant, este de culoare neagra si are in componenta 5 difuzoare si un subwoofer. Se poate conecta la televizorul tau folosind fie o conexiune pe fir audio sau via aerian prin bluetooth sau wireless.

        Sunetul este optimizat pentru a face fata cu succes afrontului de optimizari si in cazul transmisiunilor in format 3D. Deci daca televizorul tau este unul Smart care stie sa redea continut in format 3D, calitatea semnalului audio nu va fi deloc afectata, ba din contra, redarea pe cele 5 canale disponibile va crea o atmosfera distincta care se va remarca prin calitate, vor fi evidentiate inaltele, sunetul la joasa frecventa si partea de bass. Este un sistem care se preteaza a fi unul ideal pentru oricare din activitatile preferate, gaming, muzica sau filme si seriale online. In cazul in care sursa de semnal nu emite la o calitate excelenta, sistemul HD Upconversion, are rolul de a filtra zgomotele si de a ridica pe cat posibil calitatea sunetului la un nivel cat mai acceptabil.

      Sistemul Home Cinema de la Samsung este compatibil cu majoritatea formatelor audio si poate primii semnal audio de la mai multe medii de redare, cum ar fi, CD, DVD si Blu-ray Disc. Formatele de redare numeroase este inca o garantie ca nu vei avea probleme in redarea oricarui tip de continut cu ajutorul acestuia: HD JPEG DivX (inclusiv XviD) MP3 WMA WMV (1 / 2 / 3 / 7 / 9) JPEG, FLAC, LPCM, AVCHD.

    Acesta beneficiaza si de tunner radio incorporat de tip RDS pe banda de transmisie FM cu 15 canale presetate.

      Sunetul este optimizat si decodificat de mai multe sisteme de ultima generatie care includ: Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS, etc. Sunetul din incinta este astfel reprodus in detalii, asemenea cum l-a gandit regizorul, o experienta uluitoare care te va captiva de fiecare data in timpul scenelor din filmele care ruleaza.

Caracteristicile audio sunt urmatoarele:

– putere totala 1000 W
– tehnologie DTS, Dobly Digital, DTS Master Audio, Dolby True HD
– componente fizice: subwoofer central cu boxa, si alte 5 difuzoare, 3 pe o parte si alte doua pe cealalta parte care pot fi imprastiata prin camera

      Conectarea la internet se realizeaza prin portul de LAN sau wireless, o optiune importanta in cazul in care doresti sa urmaresti continut de calitate prin aplicatii specializate de filme online (Netflix, Youtube, HBO Go). Deasemenea aceste este compatibil cu functia DLNA, prin care poate obtine acces rapid la un device de stocare, conectat la routerul sau la un server local.

Recomandare:

     Sistemul Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J5500 este alegerea perfecta daca doresti calitate in sunet, totul la un pret accesibil: Verifca oferta pret

    Il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Home Cinema Samsung HT-J5500, Blu Ray, 5.1, 3D, 1000W