Black Friday la Quickmobile incepe pe 18 noiembrie

        Cei de la Quickmobile anunta ca vor posta ofertele de Black Friday anul acesta incepand cu 18 noiembrie, putin dupa ora 0:00. In acest sens au au creat deja un pre-catalog online in care sunt rulate mai multe produse de pe site, majoritatea mai mult ca sigur gasindu-se si in ofertele de pe 18 noiembrie: Vezi predusele din oferta

      Din experienta anilor trecuti, iti recomand sa verifici din timp preturile de pe site, sa notezi evolutia pretului iar in cazul in care pe 18 noiembrie vei gasi ceva pe gustul tau, sa nu astepti prea mult deoarece stocurile vor fi limitate ca numar, iar cele mai bune oferte se vor epuiza printre primele. Deasemenea e bine sa iti faci un cont valabil din timp, sa completezi datele personale si adresa de livrare, pentru ca nu de multe ori au existat cazuri in care au disparut produsele din cos inainte de finalizarea comenzii.

      Eu cel putin ma astept sa vad oferte bune la urmatoarele gadget-uri: In primul rand vreau sa vad un pret bun la un Iphone, fie unul din generatia 6 sau 7 (vezi preturi actualizate), am inteles ca vor fi si cateva drone la preturi bune, smartwatch-uri din seria Apple Watch (vezi modele disponibile) si scutere electrice.

      Nu de multe ori am vazut pe site-ul celor de la Quickmobile telefoane mobile exclusiviste, aduse din zona de Est, cu dotari care ar putea rivaliza cu mult mai cunoscutele telefoae de la Samsung si Apple, sau alte gadget-uri din categoria smartwatches, dispozitive fitness, becuri LED inteligente si sisteme de alarma. 

      Nu uita faptul ca cel mai nou device lansat de catre cei de la Google, telefonul Google Pixel, este disponibil in exclusivitate in Romania prin Quickmobile: Verifica pret actualizat

CE AVEM DE BLACK FRIDAY? SUPER REDUCERI DE PANA LA 90%! - Quickmobile