Side by side Liebherr SBSbs 7263 pret si specificatii tehnice

     Side by side Liebherr SBSbs 7263 este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica de mari dimensiuni XXL cu 2 usi tot mai căutată în România, probabil datorită influenţei filmelor americane, fiind dotata cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul Swing Line a acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea silver si materialul otel inox Smart Steel ce reduce semnificativ vizibilitatea amprentelor, suprafata este deosebit de usor de curatat si iti da senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda cu display Magic Eye cu afisaj LCD de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic premium de tip touch, monitorizeaza 3 zone diferite de climatizare, ce pot fi reglate independent, inlocuiesc cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Functie de super-congelare, Functie de super-racire, Indicator avertizare pentru sectiune congelator; Semnal avertizare pentru defect; Semnal avertizare usa deschisa. Pentru o functionalitate maxima aparatul datorita capacitati mari a frigiderului si a congelatorului a fost proiectat ca doua unitati independente cu 2 compresoare de mare capacitate. Practic, avand 2 circuite frigorifice independente, fiecare cu termostatul lui, putem decide care zona de refrigerare putem sa o folosim sau sa reglam puterea pentru fiecare zona in parte, putand sa facem in acelasi timp si economie de energie. Compartimentul de refrigerare şi cel de congelare sunt una lângă alta, pe orizontala, complet separate, având fiecare propria ei uşă de acces. Acest model are tehnologia automata de dezghetare a frigiderului si No Frost a congelatorului unde umiditatea este colectata de vaporizatorul central cu aripioare. Vaporizatorul impiedica formarea ghetii in interior pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Astfel, decongelarea nu mai este necesara, iar prospetimea alimentelor este pastrata in siguranta, pe termen indelungat.

     Pentru siguranta si igienizare congelatorul însă trebuie dezgheţat manual de 2 ori pe an. Corpul din dreapta aparatului avand propriul compresor de mare capacitate este echipat cu o usa ingusta care nu incomodeaza mult când este deschisa. Acest corp de refrigerare are modul de operare numai de frigider fara congelator cu un spatiu estins de racire, fiind dotat cu tehnologia de dezghetare automata. Combina frigorifica Liebherr SBSbs 7263 cu dezgheţare automată frigider, este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Controlul precis si individual al temperaturii in 2 zone de racire pentru compartimentul de refrigerare si compartimentul de congelare al combinei frigorifice Liebherr SBSbs 7263 este obtinut prin Two cooling system prezent la acest model cu 2 circuite de racire reglabile complet separat. In plus, cu Two cooling system se elimina transferul mirosurilor si se opreste deshidratarea produselor depozitate, nu exista posibilitatea ca aerul sa circule intre compartimentul de refrigerare si cel de congelare.
     Acest model cu tehnologie de racire Two cooling system dinamica prin ventilare, cu aer rece cu grad de umiditate controlat, are un volum net generos pe frigider in corpul din dreapta de 364 l precum și compartimente speciale pentru fructe, legume, pește si preparate proaspete in partea de jos a frigiderului. Un comutator pe usa opreste ventilatorul cand usa e deschisa. Acesta tehnologie salveaza energie pretioasa.

      Rafturile de depozitare alimente in frigider corpul din dreapta sunt in numar de 6 realizate din sticla termorezistenta cu rama de inox ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. Frigiderul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în frigider, astfel se creeaza rapid spatiu chiar si pentru cel mai mare tort. In partea inferioara a frigiderului se afla zona cu capacitate neta de 117 litri, Bio Fresh Safe cu iluminare permanenta cu LED Bio Fresh, etans cu trei sertare pe șine, de depozitare al legumelor, fructelor si alimentelor proaspete ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona temperatura este pastrata in limitele de (0°C ~ 5°C) iar nivelul umiditatii la interior este realizat, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer. Compartimentul Bio Fresh garantează clima perfectă pentru o prospeţime extrem de lungă. Doua compartimente din aceasta zona Dry Safe si Hydro Safe permit in plus fata de temperatura si reglaje de umiditate. Compartimentul Dry Safe, cu umiditate redusă a aerului, este ideal pentru depozitarea cărnii, a peștelui și a produselor lactate.
     Fructele și legumele se păstrează, în mod optim, în compartimentul Hydro Safe cu umiditate ridicată a aerului. La o temperatură cu puţin peste 0°C și la o umiditate ideală, fructele și legumele, carnea, peștele și produsele lactate își păstrează vitaminele sănătoase, aromele delicate și aspectul apetisant de până la trei ori mai mult decât în frigiderele tradiţionale. Multe studii independente confirmă că la depozitarea mai multor tipuri de alimente în compartimentul special Bio Fresh, conţinutul de vitamine al legumelor si fructelor creşte, datorita procesului continuu de maturare. La fel, procesul de deshidratare la fructe și legume se reduce substanţial. 
     Imediat deasupra acestei zone se afla si un sertar special de depozitare cu climat perfect pentru vinuri nobile. Sertarele Bio Fresh pe șine extensibile se integrează aproape perfect în interiorul aparatului. Chiar și la un unghi de deschidere a ușii de 90°, ele pot fi deschise și extrase cu ușurinţă. Usa frigiderului unica cu maner vertical integrat cu deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe 3 mici si 1 mare pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul raft specializat pentru depozitarea de oua, branzeturi si condimente iar urmatoarele trei rafturi specializat pentru depozitarea de recipiente si sticle cu inaltime medie si peste medie. Sistemul de usi al combinei Liebherr, este dotata din punct de vedere tehnologic, cu Soft System ce este o inovatie pentru mai multa siguranta si confort. Sistemul Soft System integrat in usa amortizeaza miscarea la inchiderea acesteia. Chiar si in cazul unei incarcari complete a usii interioare, Soft System asigura o inchidere foarte delicata a usii. La acest model, usa se inchide automat de la un unghi de cca. 45 grade. Liebherr are iluminare Eco Led premium albastru cu iluminare uniformă a întregului compartiment de frigider, atât din lateriale cât și din plafon si consum energetic de 7 ori mai mic decat un bec obisnuit. Pentru a regla temperatura Liebherr are la interiorul aparatului 2 termostate electronice unde cu ajutorul unei electrovalve monitorizeaza trei zone diferite de climatizare. Aparatul este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului.

     Capacitatea maxima net de 620 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 364 litri din care Bio fresh 117 litri si congelator cu un spatiu total de 256 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea stanga jos a combinei avand 9 compartimente tip sertar etanse unele fata de altele. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv super congelarea cu deconectare automata pentru a face economie de energie. Accesul la alimente se face foarte usor prin glisarea raftului in afara. Congelatorul detine si facilitatea Vario Zone unde rafturile din sticlă pot fi detașabile pentru spațiu suplimentar în congelator. Astfel, intregul spatiu interior poate fi utilizat liber ca Vario Space si pentru alimentele de congelat voluminoase ca o lada frigorifica.
      Puterea de congelare a aparatului este de 18 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Congelatorul este dotat si cu calendar pentru monitorizarea produselor congelate. In plus combina are in dotare dispozitivul pentru gheata Ice Maker cu alimentare de la reteaua de apa curenta cu racord fix pentru apă 3/4″ sau dintr-un rezervor Water Tank cu capacitatea de 1,5 litri. In cazul calităţii nesatisfăcătoare a apei de la reţea sau lipsa acesteia, se umple rezervorul de apă situat în compartimentul răcitor în partea stângă cu apă plată, urmând ca Ice Maker-ul din congelator să preia această apă şi să o transforme în cuburi de gheaţă de cea mai bună calitate. Dispozitivul de gheaţă Ice Maker poate fi deconectat și se realizează automat reumplerea necesară cu apa. Un filtru de apă integrat asigură o calitate optimă a apei pentru producţia cuburilor de gheaţă proaspete. Necesitatea schimbării filtrului de apă este afișată de sistemul electronic. Capacitate de producţie de cuburi de gheata a automatului este de 0,8 kg/24 h. Poziţionat în sertarul din stânga din partea de sus a congelatorului, dispozitivul Ice Maker poate fi extras atunci când nu este necesară gheaţa, permiţând utilizarea sertarul congelatorului ca spaţiu normal de depozitare pentru alimente de congelat. 

     Dacă nu este necesar întreg compartimentul congelatorului pentru a depozita alimente pentru congelat, sertarele nefolosite pot fi anulate prin folosirea plăcii Vario pentru economisirea energiei, unde consumul de energie poate fi redus cu până la 50%. Placa Vario este disponibilă opţional, numai prin reţeaua de service. Liebherr avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 24 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T/SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicitede la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Liebherr detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Cu functia automata Super Frost procesorul reduce rapid temperatura la -32°C in functie de cantitatea introdusa in congelator si astfel alimentele pastreaza toate vitaminele. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia automata Super Frost comuta inapoi la modul normal dupa maxim 65 ore, si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioara. Liebherr avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie. Acest model este echipat cu Modul Vacanta ce regleaza temperatura frigiderului la aproximativ +15°C. Acest lucru economiseste energie si previne mirosurile neplacute in curs de dezvoltare intr-un frigider gol in cazul in care utilizatorul este plecat pentru o perioada mai lunga de timp. In plus, temperatura in compartimentul de congelare este lasata ca prestabilita. Aparatul are in dotare si sistemul Home Dialog  ce permite ca un aparat situat la subsol, de exemplu, sa fie controlat folosind display-ul unei combine compatibile Home Dialog care este in apropiere. Toate functiile aparatului conectat in retea, cum ar fi setarea temperaturii sau modul Super Frost, pot fi operate prin intermediul ecranului aparatului Master din apropiere. Mai pot fi conectate optional pana la sase aparate Liebherr folosind doar modulul de extensie PLC disponibil ca si accesoriu. Pentru a permite conectarea in retea, aparatele trebuie sa fie conectate la aceeasi retea electrica. Nu este necesara utilizarea conexiunii prin cabluri suplimentare care consuma mult timp. In plus Liebherr are optiunea viitoare Smart Grid ce se va extinde si in tara noastra pana in anul 2020 pentru a reduce costul electricitatii in casa, prin intermediul unui contor pus la dispozitie de catre furnizorul de energie electrica. Cand va fi disponibil un surplus de energie, de exemplu de la resurse alternative de energie, Liebherr va fi alimentat la un pret redus. Liebherr cu functia Smart Grid va fi pregatit pentru aceasta tehnologie avansata. Functia de blocare pentru copii a acestui model este programata pentru a preveni oprirea din greseala a aparatului. Un simbol din sistemul de control Magic Eye, indica atunci cand protectia pentru copii a fost activat.
     Eficienta energetica oferita de Combina frigorifica Liebherr este foarte buna, avand clasa A++, cu un consum anual de energie de 344 kWh/an, si un consum zilnic de energie de 0,942 kWh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Liebherr presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 185,2 x 121 x 63 si o greutate de 161,4 Kg. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 6 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus 

Side by side Liebherr Premium SBSbs 7263, formata din SKBbs 4210+ SGNbs 3011, A+/A++, 620 l, Congelator NoFrost, IceMaker, BioFresh, 117 l, H 185.2 cm, Full Inox BlackSteel

 

Image result for Side by side Liebherr SBSbs 7263