Televizor LED Smart Samsung, 125 cm, 50KU6072 pret si specificatii tehnice

       Televizorul LED Smart Samsung 50KU6072 face parte din noua generatie de televizoare lansate anul acesta, model care te va surprinde placut atat prin ecranul generos de 125 cm cat si imaginile de calitate superioara UHD, redate de acesta. Samsung 50KU6072 este un televizor ultra-subtire, construit din materiale de calitate, beneficiaza de un suport de fixare in forma de T si un unghi de vizualizare larg care va permite vizualizarea imaginilor la forma lor naturala intr-un unghi de pana la 178 de grade.

       Calitatea imaginilor este una mult imbunatatita mai ales ca acest model are in componenta tehnologii care proceseaza imaginile de transmisie prin cablu la o calitate cat mai apropiata de cea UHD. Acest sistem de prelucrare adauga cadre la cele curente astfel incat succesiunea de culori sa fie una mai consistenta, lucru care sa nu devina suparator, mai ales ca vorbim de un televizor cu ecram destul de mare.

      Display-ul de foarte buna calitate este capabil sa redea imagini la rezolutii superioare UHD,  imaginile fiind exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. Ecranul de 108 cm cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli iti va garanta prin intermediul celor 8 milioane de pixeli si a celor 27 de puncte de ajustare a culorii, imagini foarte clare, apropiate de cele din realitate. Tehnologia Ultra Clean View analizezaza continutul video utilizand un algoritm avansat de filtrare si reducere a zgomotului de fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie  Full HD, HD sau SD, te poti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD.

      Procesul unic UHD Upscaling in 4 pasi, dezvoltat de Samsung, imbunatateste modul in care continutul video si jocurile preferate sunt redate, asigurandu-le cea mai buna rezolutie posibila. Tehnologia proceseaza semnalul de intrare astfel incat materialul sursa sa fie afisat la o calitate cat mai apropiata de cea UHD. In plus, sunt alocate resurse ale procesorului spre anumite zone ale imaginii care necesita accentuarea detaliilor.

     Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 20 W vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte buna, bass puternic si clar. Caracteristica superioara DTS 5.1 utilizeaza un amplificator care va furniza sunet la o claritate impecabila pe toate cele 5 canale disponibile, functie compatibila cu sistemele de tip home cinema 5.1.

     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, port component, 2 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Vine preinstalat cu aplicatii web native, suporta conexiuni cu alte dispozitive mobile sau tableta de tip Smart, DLNA, si internet prin Wi-Fi. Te poti conecta cu diverse dispozitive mobile la acesta sau invers si astfel reda c0ntinut la rezolutii superioare.

     Procesorul puternic Quad Core va oferi performantele de care ai nevoie pentru a rula cele mai complexe aplicatii tv in interfata Smart a acestuia. Vei observa imediat diferenta prin rapiditatea crescuta in multitasking prin comutarea imediata intre aplicatii si continut web. Selectand modul Smart vei gasi o multitudine de aplicatii preinstalate precum si un App Store de unde sa descarci altele pe baza unui cont configurat. 

      O alta noutate marca Samsung o reprezinta si centrul de informare si studiu EduPedia, o zona speciala care va fi apreciata cu siguranta de utilizatorii Smart Tv-urilor Samsung, mai ales ca este disponibila aici o imensa biblioteca digitala direct din confortul casei tale. Toate materialele sunt aici ordonate dupa grupa de varsta, domeniu de activitate, ingloband cele cinci arii de dezvoltare: intelectuala, creativa, emotionala, dezvoltare fizica si dezvoltarea sociala.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior UHD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Pentru mai multe detalii tehnice, imagini dar si fisa tehnica a produsului gasiti detalii aici

Televizor LED Smart Samsung, 125 cm, 50KU6072, 4K Ultra HD, Clasa A