Lada frigorifica Beko HS22453 – performante bune la racire

        Daca detii un spatiu comercial, o lada frigorifica ca Indesit OS 1A 300 H este esentiala daca vrei sa tii alimente si bauturi racoritoare la rece si sa le protejezi pentru ca sa nu se altereze. Bineinteles, o astfel de lada poate fi utilizata si in scop personal pentru acasa, este un dispozitiv cu o racire rapida perfecta pentru orice intrebuintare.

         Designul este unul clasic, de culoare alba, are sistem de inchidere cu siguranta si este prevazuta si cu maner pentru manevrarea mai usoara a usi de acces interior. Balamalele flexibile ofera o deshidere larga pentru interior de pana la 140 de grade si au o prindere solida in 3 puncte pe suprafata metalica. Pentru o protectie eficienta antibacteriana, garnitura de pe usi montata pentru etansare contine aditivi speciali care previn formarea bacteriilor.

        Consumul energetic este unul limitat, mai ales ca este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru care avem un consum energetc de 186 kWh/an.

        La interior lada frigorifica ofera un spatiu destul de voluminos de pana la 230 de litri impartit de cele doua cosuri din sarma. Interiorul este iluminat cu un dispozitiv de tip LED economic, foarte util in special pe timp de noapte. Tot aici gasesti si panoul mecanic de reglare temperatura interior.

        In cazul unei pene de curent, autonomia de refrigerare dureaza pana la 20 de ore, timp pana cand aceasta isi pierde toata racoarea de la interior si se dezgheata. In timpul functionarii, lada frigorifia Beko se va dovedi destul de silentioasa, nivelul de zgomot fiind undeva la valoarea de 48 dB.

Recomandare:

        Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Lada frigorifica Beko HS22453, 230 l, Clasa A++, Alb