Masina de spalat rufe Hotpoint WMD 722B pret si specificatii tehnice

     Masina de spalat rufe Hotpoint WMD 722B de culoare alb este o alegerea buna daca iti doresti o masina de spalat performanta dotata cu tehnologii de ultima generatie si economica din punct de vedere al consumului. Aparatul prezinta o constructie compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni: 85 cm inaltime, 59,5 cm lungime si 53,4 cm latime si o greutate de 67 de Kg, astfel ca aceasta nu va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montata. Hotpoint WMD 722B este dotata cu un motorul Dinamic Inverter fara perii de la Hotpoint care utilizeaza un magnet puternic. In timpul functionarii la sarcina partiala (30-45 Hz), eficienta motorului creste considerabil in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent, ce asigura o functionare ultra-silentioasa de 51 dB la spalare si 75 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica.

     Capacitatea maxima de incarcare este de 7 Kg, iar cele 1200 de rpm. asigura o spalare eficienta. Hotpoint are tehnologia Turatie variabila sau excludere centrifugare unde putem alege numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat, de la minim 400 rot/min la maxim 1200 rot/min sau nimic. Hotpoint are un sertar special conceput pentru alimentare cu detergent solid si lichid. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent.

     Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazut cu un ecran LCD cu control electronic ce pot selecta turatia de stoarcere, temperatura de spalare, programarea intarziata a spalarii. De asemenea se vor cunoaste etapele de spalare cu ajutorul semnalizarilor cu LED-uri de pe panoul de control. Sertarul cu 3 compartimente pentru detergent solid si lichid, se afla in stanga aparatului.
     Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent poliplex de culoare alb iar tamburul este din otel inox cu o capacitate de 52 de litri, avand diametrul hubloului de 30 cm. Deschiderea hubloului se realizeaza la 150 de grade. Grila formata din cele 12 programe de spalare este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat de obicei mult mai scumpa. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. 

     Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Acest model are prevazut o rezistenta electrica nichelata, cu 40% avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. Design-ul special, al tamburului creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Hotpoint dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. Masina de spalat si uscat rufe Hotpoint este certificata Woolmarkt Platinum Care ce este certificarea maxima emisa de The Woolmark Company pentru marcile care ating standarde atat de ridicate de calitate incat masinile lor de spalat pot spala si hainele care au eticheta numai spalare manuala. Aceasta tehnologie fiind un rezultat obtinut datorita unui sistem unic de spalare si brevetat care nu freaca fibrele si mentine astfel moliciunea lor, chiar si dupa mai mult de 20 de cicluri de spalare. La atingerea unui buton, acest model gestioneaza consumul de apa, agitarea apei si temperatura in mod inteligent, pentru a indeparta cele mai dificile pete, protejand intotdeauna materialele. Pentru inceput, in faza la 40°C indeparteaza petele enzimatice, iar in faza urmatoare se pastreaza temperatura la o valoare constanta controlata de 43°C. Aceasta este o faza de tratament speciala impotriva petelor, ce indeparteaza cele mai dificile 20 de pete din timpul zilei. Sistemul special Siguranta Totala Overflow protejeaza masina de spalat rufe impotriva inundatiilor neplacute, pe care nici o femeie nu le doreste de la o masina de spalat moderna. Acest model avand tehnologia Anti-Stain pentru indepartarea petelor, indeparteaza petele dificile de fiecare zi. La atingerea unui buton, procesorul gestioneaza apa, agitarea si temperatura in mod inteligent, pentru a indeparta cele mai dificile pete, protejand in acelasi timp rufele spalate. Pentru inceput, la faza de 40°C indeparteaza petele enzimatice, iar la faza urmatoare se pastreaza temperatura la o valoare constanta si controlata de 43°C. Aceasta este o faza de tratament speciala impotriva petelor, care indeparteaza 20 din cele mai dificile pete din timpul zilei.

     Poti alege intre cele 12 programe predefinite pentru o spalare cat mai eficienta: extra-clatire, prespalare, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, spalare manuala, spalare rapida etc. Programele speciale ale masini Hotpoint sunt: Programul expres zilnic cu incarcare maxima la 20ºC in doar 30 minute. Programul Super Rapid 15 min. Programul Eco Clean 20° C a fost creat din dorinta de a proteja mediul si resursele naturale. Ciclul Baby ofera certitudinea unui rezultat perfect chiar si la numai 40°C si garanteaza o igiena absoluta a hainelor bebelusilor si o ingrijire absoluta a pielii si tesaturilor. Acest ciclu foloseste mai multa apa pentru a dilua perfect detergentii, optimiza efectul aditivilor de igienizare si clati foarte bine pentru a elimina orice posibile urme de detergent din fibre. Program extra-clatire se adaugă un ciclu de clătire în plus faţă de cel de după ciclul principal de spălare. Este diminuat astfel riscul afecţiunilor caracteristice unei piei sensibile (în cazul bebeluşilor sau a alergiilor etc) datorate unor eventuale resturi de detergent. Spalare manuala acest program este dedicat pentru a spăla hainele de lână/delicate care au etichete cu „a nu se spăla în maşină”, pentru care se recomanda spalarea manuala. Program bumbac cu trei optiuni de temperatura (40°C, eco 60°C, 90°C) Sintetice rece la 60°C. Delicate cu 2 optiuni de program Matase sau Lana. Matase (30°C)/Perdele. Ciclul Perdele si Matase face posibila spalarea la masina chiar si a articolelor cele mai delicate, cum ar fi matasea, vascoza si chiar lenjeria, cu incredere totala, neexistand riscul de distrugere a tesaturii. Miscarea delicata a tamburului si cantitatea mai mare de apa reduc frecarea fibrelor la minimum, asigurand rezultate impecabile. In faza finala urmeaza o clatire suplimentara pentru a asigura indepartarea tuturor urmelor de detergent. Timer-ul (2-4-6-9 h) ii confera un grad ridicat de autonomie acestui model, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp. Ciclu de noapte, acest program de spalare este deosebit de silentios si poate fi pornit chiar si pe timpul noptii. Pentru setarea ciclului precedent memorat, se apasa pe tasta cu functia Memo. Datorita caracteristicilor sale, acest ciclu permite prevenirea formarii cutelor pe tesaturi. Fazele cele mai zgomotoase sunt amanate si, in ciuda duratei lungi a ciclului, performatele de spalare se incadreaza in clasa A de consum energetic. Acest model avand simbolul Ecotech este o garantie a standardelor ridicate de eficienta, cu niveluri scazute de consum si o performanta excelenta.

     Masina de spalat rufe Hotpoint are o clasa de eficienta energetica inalta A++ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 9039 l/an si de energie in program standard de spalare de 187 kWh/an. Consumul energetic calculat la programul bumbac 60° si încărcătură completă este de 0,80 kWh/ciclu de spalare si 42 litri/ciclu de apa.

Recomandare: 

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Primesti garantie 2 ani fara costuri suplimentare, daca o comanzi de aici

Masina de spalat rufe Hotpoint WMD 722B, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A++, Display LCD, Alb