Masina de spalat rufe Arctic CB5000A++pret si specificatii tehnice

     Masina de spalat rufe Arctic CB5000A++ este un produs autohton care se remarca atat prin-un numar destul de variat de programe dar si consum energetic foarte mic, astfel ca in timp facturile la curent sa nu sufere modificari substantiale. Masina de spalat arata bine si ca aspect general, este compacta, solida si nu ocupa nici foarte mult spatiu (IxLxA cm): 84 x 60 x 41,5 si o greutate de 55 Kg, fiind perfecta in cazul in care nu detii un apartament foarte spatios. In acest caz avem de-a face cu o masina de spalat economica si din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++ la spalare si clasa B la centrifugare. Arctic, este echipata cu un motor invertor dinamic care are posibilitatea reglari turatiei in limite largi (maxim 1000 rot/min) elimina socul mecanic si de curent la pornire, concomitent cu asigurarea unui cuplu de pornire suficient de mare; posibilitatea frânării rapide a motorului; importante economii de energie electrică; protecţie suplimentară a motorului (termică, la sub şi supratensiune, punere la pământ, scurtcircuit, calare rotor etc). In timpul functionarii la sarcina partiala (30-45 Hz), eficienta motorului aparatului creste considerabil in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent.

       Panoul de control este format dintr-un buton mare rotativ pentru selectarea programelor de spalare. In stanga butonului rotativ se afla sertarul pentru detergent si balsam, iar in dreapta butonului rotativ alte 6 butoane ce actioneaza temperatura, viteza de centrifugare, sistemul de protectie, programare intarziata, butonul de pornire/oprire. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent poliplex de culoare alb iar tamburul este din inox. In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina de spalat slim Arctic cu incarcare frontala are hubloul de dimensiuni mari si o deschidere larga de 32 cm. Masina de spalat este destul de practica, atat la descărcarea sau încărcarea cu haine, si are un volum de încărcare de 5 Kg, iar viteza de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut. Fiind o masina buna cu functii de ultima generatie, are consum mic si spalare eficienta. Arctic dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului. Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. Arctic vine echipata cu functia de Flow Control Sistem  ce pastreaza detergentul in masina de spalat pana in momentul clatirii, cu ajutorul unui sistem special de sigilare a scurgerii. Sistemul aducand economii de pana la 5,5 kg de detergent in fiecare an. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Arctic vine echipata cu functia de Programare intarziata cu pana la 24 de ore in avans, pe care o puteti utiliza, atunci cand vreti sa gasiti rufele gata curate in masina, cand va intoarceti acasa. Grila formata din cele 15 programe de spalare este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat de obicei mult mai scumpa.

      Programele in numar de 15 pe care le poti utiliza aici sunt cele clasice: delicate, sintetice, spalare manuala, lana, bumbac, program rapid, clatire intensiva si prespalare. Programele speciale ale masini Arctic sunt: Daca sunteti o persoana care face mult sport masina are in dotare programe speciale de sport concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei de sport. Programul expres zilnic incarcare maxima la 20ºC cu spalare in doar 60 minute. Programul Super Rapid 30 min. Programul prespălare este necesară numai pentru haine foarte murdare. Renunţând la prespălare economisim energie, apă, detergent şi timp. Spalare manuala acest program este dedicat pentru a spăla hainele de lână/delicate care au etichete cu „a nu se spăla în maşină”, pentru care se recomandă spălarea manuală. Programul Mix ce permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat. Program bumbac cu trei optiuni de temperatura (40°C, eco 60°C, 90°C). Delicate cu 2 optiuni de program Mătase sau Lână. Ciclul Perdele si Matase face posibila spalarea la masina chiar si a articolelor cele mai delicate, cum ar fi matasea, vascoza si chiar lenjeria, cu incredere totala, neexistand riscul de distrugere a tesaturii. Miscarea delicata a tamburului si cantitatea mai mare de apa reduc frecarea fibrelor la minimum, asigurand rezultate impecabile. In faza finala urmeaza o clatire suplimentara pentru a asigura indepartarea tuturor urmelor de detergent. Program culori Inchise – protejeaza negrul si culorile inchise de la decolorare.

      Masina Arctic are o clasa de eficienta energetica inalta A++ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 7700 litri si de energie in program standard de 0,79 kW/h si 148 kWh/an consum in medie anual. Arctic pe langa asta dispune si de Tehnologia Smart Sensors. Ce inseamna asta? Inseamna ca este dotata cu patru senzori speciali, cu ajutorul carora temperatura apei, nivelul de spuma, viteza de spalare si centrifugare dar si tensiunea de alimentare vor fi reglate in mod automat la fiecare spalare pentru un consum cat mai eficient. In plus clientii Arctic beneficiaza zilnic de sustinere si consultanta in toate etapele achizitiei si utilizarii produsului. Expertii Arctic vor raspunde prompt atat on line, prin live chat pe site-ul www.artic.ro. 

Recomandare:

       Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Arctic CB5000A++, 5 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb