Bandă de alergat mecanică Homathlon, pret, pareri

    Banda de alergat mecanică Homathlon este una dintre cele mai accesibile modele sport pe care le poti achizitiona in ultimul timp, modul sau de functionare fiind unul destul de conventional. In fond nu avem nevoie de multe detalii tehnice sau monitorizari la nivel de aparatura cand putem folosi aparatele fitness aditionale cum ar fi aplicatii pe telefonul mobil sau ceasul smart. Homathlon este un model recomandat pentru spatiile de locuinta la bloc, fiind destul de compacta in dimensiuni, constructia sa fiind gandita sa nu ocupe mai mult spatiu util decat este necesar. Banda ofera o stabilitate buna pe orice suprafata datorita celor 4 puncte de contact, iar in formatul pliat poate fi mutata cu usurinta dintr-o locatie in alta. Dupa ce ai pliat-o, problema locatiei unde sa o ti nu mai e atat de dificila, deoarece aceasta incape cu usurinta chiar si sub un pat, solutii fiind usor de gasit in cazul acesteia.

  Constructia benzii nu este una care sa implice tehnologii revolutionare, totul fiind simplu dar gandit sa fie practic, sportul si msicare fiind pus pe primul plan. Banda este actionata electrocic, folosind un panou de comanda minimalist. Afisajul digital îți monitorizează viteza, durata antrenamentului, distanța de alergare și caloriile arse.

  Banda de alergare electrica HomCom este un model ce poate fi pliat pentru ca odata folosit sa nu ocupe spatiu inutil in casa ta. Deplierea acesteia se face manual. Acest model pliat are dimensiunile de: (L, l, H)100 X 53 X 105 cm cu suprafata de alergare antiderapanta cu perne elastice pentru amortizare de 93 X 36 cm. Aparatul are un format foarte robust, greutatea maxima a persoanei suportata de aparat este de maxim 100 kg. Este o banda de alergare pliabilă, care poate fi strânsă și ușor de depozitat  atunci când nu este folosită. Acest aparat de alergat are două volante acoperite într-un material moale care asigură o experientă de alergare plăcută.

      Aparatul poate fi cu usurinta deplasat dintr-o locatie in alta locatie si datorita faptului ca tehnic are in dotare 2 roti rezistente. Aceasta banda nu foloseste un motor, mersul ei fiind generat de miscarea utilizatorului care imprima forta covorului rulant. Pentru a accede un nivel de rezistenta mai ridicat, aceasta banda suporta modificarea unghiului de inclinatie.

    In pozitia de lucru acest model rezistent are un cadru tubular vopsit, rabatabil in pozitie verticala, echipat cu o pereche de manere de sprijin cu priza foarte buna pentru mana din neopren. Acest model este dotat tehnic pe bara de rezistenta a cadrului cu un computer de antrenament LED avand aplicatii cu afisare a: 10 programe de antrenament presetate, cu monitorizare a urmatoarelor valori de: timp, distanta, viteza calorii si bataile inimii.

      Banda de alergat electrica este dotata si cu un sistem de siguranta printr-o cheie magnetica ce permite oprirea automata a benzii in cazul in care va dezechilibrati. 

       Manerele usor curbate spre interior permit o priza buna la maini, astfel incat antrenamentul sa decurga in mod normal in siguranta si fara prea mult efort din partea dumneavoastra pentru mentinere a echilibrului. Mansoanele ofera un bun control si o priza la aderenta cu suprafata acestora, nu aluneca si nici nu se simt rigide. Sub aceste mansoane se regasesc senzorii de detectie batai de inima, dispozitive precise ce masoara in mod exact bataile inimii in timpul exercitiului. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

    Zilele acestea primeste o reducere suplimentara, pret pe care il consider un deal bun pentru sportul de acasa: Vezi pret actualizat

     Vezi parerile si celorlalti cumparatori respectiv mai multe imagini si informatii pe pagina producatorului aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>