Aparat de spalat cu presiune Steinhaus, PRO-HPC14X, review

    Atunci cand aplici o presiune superioara apei pe care o eliberezi la exterior cu ajutorul unui aparat de curatat dedicat, murdaria este mult mai usor indepartate de pre suprafete. Fie ca alegi sa speli masina proprie sau pavajul din curtea casei, curatenia va fi litera de lege daca apelezi la specialistul din domeniu Steinhaus, PRO-HPC14X. Acest model de aparat multifunctional permite curatirea mai multor tipuri de suprafete, de la covoare sau tapiterie, la podele acoperite cu linoleum, marmura sau piatra, fie ca este vorba despre o murdarie solida sau lichida. Poate fi utilizat cu succes in atelier, camera de relaxare, pivnita, spatiul de intrare sau pentru curatarea interiorului masinii. Asadar, acest model ofera tot ce ai nevoie pentru o curatare eficienta si rapida a suprafetelor de la interior sau exterior. 

Aparat de spalat cu presiune Steinhaus, PRO-HPC14X, 1400 W,100 Bar, 288l/h

     Motorul puternic de 1400 W care poate fi controlat electronic. Cu o presiune ce ajunge pana la 100 bar, acesta are o eficienta de aeratie de 288 de litri/h. Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off si buton pentru pentru reglarea precisa a puterii. 

     Corpul aparatului de curatat este special construit, avand o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Design-ul compact face ca acesta sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Aparatul este usor de transportat avand maner pentru transport pliabil, cu o greutate de 5,4 Kg si putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Manerul usor detasabil ne permite sa atasam accesoriile direct de furtunul de aspirare.

      Dimensiunea redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 5 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de actiune de 10 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Accesoriile numeroase ce intra in gama standard de dotare al acestui aparat ofera tot ce ai nevoie pentru a curata eficient suprafetele murdare:

  • 1 x Maner
  • 1 x Aparat de spalat cu presiune
  • 1 x Rezervor pentru detergent
  • 1 x Pistol de spalare
  • 1 x Lance Multi-Jet

Aparat de spalat cu presiune Steinhaus, PRO-HPC14X, 1400 W,100 Bar, 288l/h

      Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadranduse in clasa C in performanta curatarii covoarelor si clasa in performanta curatarii suprafetelor dure. Acest model are o intensitate a zgomotului in timpul folosiri de 80 dB. De aceea, nu va deranja pe nimeni atunci cand facem curatenie noaptea sau dimineata devreme.

      Eficienta energetica crescuta a aparatului de spalat cu presiune Steinhaus, PRO-HPC14X este special conceputa sa ofere o putere mare de curatare la un consum redus de energie. Fara prea mult efort puteti curata obiecte de dimensiuni mari sau suprafete foarte murdare, in doar cateva minute. Aparatul curata pavaje, mobilier de gradina, pereti si nu in ultimul rand autoturisme. Acesta face parte din noua generatie de echipamente de spalat cu jet de apa sub presiune, este usor de transportat indepartand cu succes mai multe tipuri de mizerie: praf, reziduuri, mucegaiuri, muschi sau noroi.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus

Aparat de spalat cu presiune Steinhaus, PRO-HPC14X, 1400 W,100 Bar, 288l/h

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>