Bicicleta magnetica Zipro One S Gold, pret, specificatii tehnice

    Bicicleta magnetica Zipro One S Gold este solutia perfecta pentru a incepe o viata sanatoasa, plina de miscare, care sa te ajute sa slabesti sustinut in mod natural si sustinut. Miscarea naturala ajuta corpul sa se regenereze singur si in acelasi timp sa scape de greutatea nefireasca in mod unform in toate zonele. Mersul la sala nu este intotdeauna o solutie ideala mai ales in cazul persoanelor foarte ocupate, care petrec in general mult timp la munca, chiar si dupa program. Chiar daca intarzii cu 1-2 ore, e bine sa nu renunti la exercitiul zilnic, iar cea mai buna solutie ca sa nu depinzi de program este alegerea unei biciclete magnetice, asemenea celei de la Zipro One S Gold. Este potrivita atat pentru cei de nivel avansat cat si incepator. In timp daca capeti experienta si o forma fizica din ce in ce mai buan, poti varia intensitatea exercitiului prin impunerea unui nivel al rezistentei mai mare. Bicicleta Zipro One S Gold are o structura stabila, cu stabilizatori largi si posibilitatea de ajustare, astfel incat exercitiile sa fie confortabile si eficiente. Bicicleta utilizeaza un sistem de rezistenta magnetica. Mecanismul functioneaza silentios, lin, fara pauze si se caracterizeaza printr-o functionare fara probleme.

Bicicleta magnetica Zipro One S Gold, volanta 6kg, greutate maxima utilizator 110 kg

    Constructia aparatului de fitness Zipro One S Gold este una solida, bicicleta arata foarte bine la exterior si inspira in acelasi timp siguranta. Consider ca este un aparat excelent pentru a incepe sa exersezi miscarea de nivel inceapator pana la avansat. Avand o forma compacta, este ideala pentru apartament, fiind stabila in timpul exercitiului oferind o stare de bine si confort pentru a executa in mod corect exerctiul zilnic. Constructiv, aceasta include un set de pedate, furca si ghidonul ce incorporeaza computerul de bord si saua. Bicicleta prezinta mai multe puncte de reglaj, pentru a fi cat mai adaptiva. Elementele de ajustare sunt urmatoarele:

  • Inaltimea seii;
  • Nivelul de rezistenta;
  • Curelele pedalelor folosite pentru stabilizarea picioarelor.

      In functie de nivelul de pregatire poti lucra diferit setand un nivel de dificultate optim pentru puterile personale – 8 trepte de dificultate. Greutatea voalanta este de 6 Kg.

Bicicleta magnetica Zipro One S Gold, volanta 6kg, greutate maxima utilizator 110 kg

      In zona centrala a ghidonului bicicleta magnetica Zipro One S Gold este prevazuta si cu un computer de bord care afiseaza in timp real parametrii de lucru din timpul exercitiilor, si anume, timp, distanta, viteza, calorii, si puls. Ghidonul reglabil poate fi ajustat in functie de preferinte in mai multe pozitii pentru a oferi confortul necesar pentru statura fiecarei persoane care o va utiliza. Computerul prezinta starea pulsului, inregistrata de senzorii tactili pentru masurarea pulsului de pe manere. Functia de scanare prezinta toate datele masurate in ordine, datorita acestui fapt, computerul afiseaza informatii complete fara a fi nevoie sa va luati mainile de pe manere si sa apasati butoanele. Pentru ca bateriile sa reziste mai mult, computerul se opreste automat dupa cateva minute de inactivitate. Suportul de mobil va permite sa aveti un smartphone la indemana pentru a fi online tot timpul si pentru a putea utiliza aplicatiile de antrenament.

Bicicleta magnetica Zipro One S Gold, volanta 6kg, greutate maxima utilizator 110 kg

    Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord. Bicicleta este una rezistenta la greutati corporale de pana la 110 Kg, cum spuneam un model foarte bine construit, capabil sa faca fata unor sarcini peste medie. Saua cu umplutura moale asigura confort in timpul utilizarii bicicletei. Reglarea inaltimii ii permite sa fie adaptata cu exactitate la inaltimea persoanei care foloseste bicicleta.

Bicicleta magnetica Zipro One S Gold, volanta 6kg, greutate maxima utilizator 110 kg

      Pedalele sunt prevazute cu o suprafata antiderapanta care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Sistemul de franare magnetic permite o franare exacta in momentul in care te hotarasti ca exercitiul a luat sfarsit. In timpul exercitiului, bicicleta iti pune la dispozitie si un suport stabil pentru bidonul de apa. Este important ca sa te hidratezi mereu in timpul exercitiului deoarece corpul reuseste astfel sa faca fata mai usor efortului.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Bicicleta magnetica Zipro One S Gold, volanta 6kg, greutate maxima utilizator 110 kg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>