Espressor manual De’Longhi Distinta ECI 341 BK, review

¬† ¬† Pregatirea cafelei este un lucru la care nu putem renunta cu usurinta in diminetile in care trebuie sa ne grabim sa ajungem la munca, astfel ca pentru a usura acest proces iti va fi mult mai la indemana folosirea unui aparat de tip espressor asa cum este si De’Longhi Distinta ECI 341 BK.¬†Acesta poate pregati cafeaua de dimineata in cel mai scurt timp, totul fiind automatizat, mai putin functia de dozare in pahare, de aceea ii si spune manual.¬†Din punct de vedere al designului este destul de compact, acesta nu ocupa un spatiu foarte mare, fiind potrivit pentru a fi pozitionat oriunde la bucatarie. Modul de operare nu este unul foarte complicat, aparatul este inzestrat cu selector din otel inoxidabil care poate selecta pana la 2 tipuri de bauturi: cappuccino si cafea. Cantinatea selectata destinata bauturii alese poate fi dubla sau normala, in functie de tipul cestii. Poti pregati cu usurinta ceaiul dorit, aparatul fiind dotat cu functie apa fierbinte ce aduce apa la temperatura ideala pentru infuzie. Cu acest espressor le poti face pe toate intr-o clipa.

Espressor manual De'Longhi Distinta ECI 341 BK, 1100 W, 15 Bar, Sistem Cappuccino, Negru

       Panoul de comanda este compus din un selector de tip bautura dorita, ai de ales intre cappucino, cafea si apa fierbintre pentru ceai, iar pozitia verticala cea de sus este marcata de punerea pe oprit a aparatului. Este usor de utilizat, modul intuitiv si interfata de comanda prietenoasa reprezinta avantaje in cazul in care iti doresti un dispozitiv pe care sa il comanzi rapid si fara batai de cap. In partea de jos, acolo unde se aseaza canile, tavita din plastic poate fi usor detasata de restul aparatulu pentru a fi spalata cu usurinta. Celelalte componente, rezervor apa si compartiment cafea, la fel pot fi demontate cu usurinta pentru a le umple la nevoie sau curata sub jet puternic de apa. 

photo-1492158244976-29b84ba93025.jpg

 

¬† ¬† ¬† ¬†¬†Espressorul De’Longhi Distinta ECI 341 BK¬†are o putere de 1100W si o presiune in recipientul de preparare a bauturilor de 15 bari cu un rezervor de apa de 1 litru. Espressorul este dotat cu un sistem ce permite alimentarea a unei singure cesti de cafea. Bauturile energizante pe baza de cafea vor avea un efect vizual impresionant daca apelezi si la functia de spumare, ce va lasa deasupra cestii de cafea un strat consistent de spuma rezultata de cafeaua prelucrata la presiune in boilerul intern. Pentru bautorii de ceai ocazional, este important si faptul ca aceast espressor poate deservi si apa fierbinte pe care o poti utiliza la pregatirea unei cani rapide de ceai. Te poti juca si la aspectul arome, astfel ca poti adauga fel si fel de arome care sa iti rasfete gusturile dupa placul tau in fiecare zi.

¬† ¬† Espressorul¬†De’Longhi Distinta ECI 341 BK poate fi alimentat¬†atat cu cafea macinata cat si cu E.S.E. pods. Imediat dupa ce cafeaua a fost turnata in cama, aceasta poate fi mentinuta mai mult timp la o temperatura de ambient, calda, datorita plitei cu functie de incalzire. Sistemul cappuccino functioneaza impreuna cu pod-urile de alimentare cafea, deci prin urmare ca sa poti face¬†cappuccino ai nevoie sa treci pe alimentarea cu pod-uri.

¬† ¬† ¬†¬†Functia Eco¬†opreste automat espressorul in momentul in care acesta nu este utilizat timp de 20 minute, foarte utila atunci cand ne gandim la consumul de energie ce ar putea fi risipit. In concluzie, pretul oferit raportat la dotarile oferite de acest espressor isi merita pe deplin investitia, mai ales ca in general cu astfel de buget te-ai putea orienta doar la aparate ce folosesc capsule, De’Longhi Distinta ECI 341 BK¬†fiind unul cu alimentare folosind cafea macinata. Este un aparat entry level de calitate, cantareste 4,25 Kg iar in dimensiuni masoara 31 cm latime x 19,7 adancime si 32,2 inaltime.

Recomandare:

         Este unul dintre cele mai bune espressoare disponibile pe piata iar daca reusesti sa il prinzi si la oferta actuala la care primesti o reducere substantiala consider ca este un best buy: Verifica oferta pret

         Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaza-l acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

Espressor manual De'Longhi Distinta ECI 341 BK, 1100 W, 15 Bar, Sistem Cappuccino, Negru

LasńÉ un rńÉspuns

Adresa ta de email nu va fi publicatńÉ. C√Ęmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>