Dressing treviso, lemn masiv, 6 usi, maro, pret, specificatii design

    Un dressing este alegerea perfecta pentru a compartimenta haine, si anume la impartirea acestora pe sezoane, haine de casa sau de oras, spatiu de la interior fiind unul de regula mai generos fata de un dulap sau sifonier clasic. Aceasta delimitare trebuie facuta inteligent incat sa ai acces facil la ele, si sa obtii astfel o garderoba bine organizata, ordnata, asigurandu-te ca ai tot timpul la indemana articolele vestimentare de care ai nevoie! Unele dressign-uri se fac pe comanda iar altele pot fi achizitionate direct din stoc. Deazavantajul acelora pe comanda e timpul de asteptare pana gand sunt prelucrare, necesita un avans, timp in care esti nevoit sa astepti termenul specificat. Dar modelel gata facute, sunt gata de primit imediat ce dai comanda. Asa se intampla si in cazul dressing-ului Treviso, ce beneficiaza de o constructie din lemn masiv, avand 6 usi, de culoare maro. Este un model impunator, cu un design aparte, si constructie din materiale selecte, lemn pur, in esenta tare. 

Dressing treviso, lemn masiv, 6 usi, maro, 260 x 300 cm

    Daca majoritatea hainelor tale apartin stilului casual, adica blugi, tricouri, pulovere, etc. poti renunta la un spatiu pentru umerase mare in favoare rafturilor numeroase. In acest fel, vei avea mai mult spatiu pentru cele necesare. In plus, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la deformarea articolelor vestimentare, pentru ca nu este cazul. Dressing-ul Treviso ofera spatii adaptate oricarei nevoie, de la haine casual, pana la haine elegante, ce pot fi asezate pe umerase, in rafturi de dulap, accesul la ele fiind posibil prin intermediul celor 6 usi cu care vine dotat. Compartimentarea mixta, care contine atat rafturi, cat si bare pentru umerase ofera suficiente locatii pentru a pastra hainele intregii familii. Solid, foarte elegant, realizat exclusiv din lemn masiv, atent finisat, se evidentiaza prin imbinarea formelor elegante, cu linii drepte si rotunjite. Ofera spatiului un aer cald, elegant, romantic.

Dressing treviso, lemn masiv, 6 usi, maro, 260 x 300 cm

    Anumite piese de design pot fi alese spre a fi personalizate, pentru a da o nota personala locuintei proprii, lucruri care sunt discutate apoi cu producatorul dupa ce este plasata comanda. Dimensiuile exacte pentru intreg ansamblul sunt dupa cum urmeaza:

Inaltime 260 cm
Latime 300 cm
Adancime 80 cm

Spatiile de la interior sunt generoase si corect partitionate incat sa poti lua in calcul depozitarea lucrurilor mai voluminoase. Culoarea sa crem inchis (nuc) il recomanda ca fiind o solutie echilibrata din punct de vedere cromatic pentru casele de tip open space, materialele folosite in constructia sa fiind lemn masiv lacuit pe toata suprafata sa. Odata montat pe pozitie, este confortabil sa il folosesti, toate rafturile fiind plasate la semiinaltime astfel incat o persoana de 1.60 – 1.70 m sa ajunga cu usurinta la inaltime.

    Produsul este fabricat chiar la noi in tara de o intreaga echipa de specialisti. In procesul de fabricatie au fost utilizare numai lacuri si grunduri non toxice, culori care pot fi personalizate dupa gustul fiecaruia. Deasemenea lemnul a fost tratat special pentru a rezista la zgarieturi sau alti agenti externi cum ar fi umiditatea sau mucegaiul. Feroneria este made in Italy la fel si sinele, de inalta calitate. Toata sculptura este realizata manual dupa o schita standard, ce poate suferi mici modificari in functie de dorintele fiecarui client. 

Recomandare:

        Un produs bun raportat la pretul de achizitionare si in acelasi timp o alegere inteligenta pentru pastrarea hainelor in bune conditii: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Dressing treviso, lemn masiv, 6 usi, maro, 260 x 300 cm

 

Lasă un comentariu